Femke Meines boeken?

Femke-Meines-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

icon-notice

Opmerking

Winnares van het junior songfestival 2012

Femke Meines boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Femke Meines

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012. Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs de Boyband Mainstreet) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met haar winnende liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende bij de internationale contest.

‘Tik Tak Tik’

Met ‘Tik Tak Tik’, stond Femke vanaf oktober 2012 lange tijd hoog in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek. Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100. De bijbehorende videoclip is inmiddels al bijna 3.5 miljoen keer bekeken! De opvolger ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ (geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis), stond vanaf begin maart maar liefst 37 (!) weken lang hoog in de Kids Top 20 maar moest plaats maken voor Femke’s kerstsingle ‘Kerst Met Jou’. Deze uptempo kerst track is veel te horen geweest in alle kids programma’s op radio en t.v en de videoclip bij RTL Telekids veelvuldig uitgezonden. Femke was in het jaar 2013 de langst genoteerde artiest in Zapp’s populaire hitlijst Kids Top 20. Femke is met al haar opvolgende singles te zien geweest in de Kids Top 20 en haalde keer op keer hoge noteringen.

Ware YouTube hit

Femke Meines is inmiddels ook een ware YouTube hit, met meer dan 10 miljoen views op haar eigen officiële en niet officiële YouTube Channel gooit ze hoge ogen. Werkt samen met topproducers en heeft een reeks eigen songs uitgebracht waarvan alleen al de videoclip van Femke’s ‘Geen Zin’ de 2 miljoen views bijna raakt. Ook was de samenwerking met Disney Channel bijzonder en zoals ze zelf zegt: super! Ze maakte de Nederlandse versie van Supercreativa van Disney Channel’s populaire serie Violetta met als titel ‘Unica’. Met een fraaie videoclip waar de originele cast ook in meespeelt. Deze videoclip is al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Boekingen Femke Meines

Verder heeft Femke niet stil gezeten: ze deed mee aan SBS Sterren Springen, bracht een kledinglijn uit en doet vele optredens in het land. Naast zingen vind ze presenteren heel leuk om te doen en heeft voor meerdere zenders al reportages gemaakt. Femke is inmiddels 15 jaar, komt uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes. Haar lievelingskleur is rood en Femke’s idolen zijn Selena Gomez, Taylor Swift, Ariana Grande en Meghan Trainor. Dat vindt Femke keigoede zangeressen en ook hun videoclips vindt ze heel cool…

Kom in de stemming

Femke Meines boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Femke Meines te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Femke Meines wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Femke Meines viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Femke Meines online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Femke Meines boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Femke Meines kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Femke Meines boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!