Laura van Kaam boeken?

laura van kaam boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Winnaar The Voice Kids (2013)

Laura van Kaam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Laura van Kaam

Laura van Kaam; singer-songwriter. Laura ademt muziek. Met haar ouders en twee oudere zussen is zij opgegroeid in een klein dorpje in de Achterhoek, een plek die voor haar nog steeds als thuiskomen voelt. Op jonge leeftijd leerde zij, grotendeels op muzikaal gehoor, zichzelf gitaar spelen. Haar ouders wisten ook al heel vroeg, “wanneer Laura niet zingt, is ze ziek”.

Al snel won ze meerdere regionale prijzen en in 2012 won ze haar eerste grote prijs tijdens het Groot open Podium van Zuid Oost Nederland. En het echte grote werk moest toen nog komen! In 2013 wint de dan 14-jarige Laura het populaire tv-programma The Voice Kids. Ruim 20.000 andere kandidaten wist zij achter haar te laten. Haar coach, Marco Borsato, is na al die jaren nog nauw betrokken. Er ontstond een waardevolle vriendschap, op muzikaal en persoonlijk gebied.

Laura tekende een platencontract en onderging een rollercoaster aan bijzondere momenten. Zo speelde ze meerdere keren voor het Koningshuis, op grote festivals, in bijna elk groot theater van Nederland. Zelfs internationaal straalde ze op het podium van o.a. Disneyland Parijs en maakte zij opnames in de bekende Abbey Road Studio’s in Londen. Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Laura is open en eerlijk, een jonge vrouw met nu al een turbulent verleden, die er niet voor terugdeinst om dit met haar publiek te delen. Ze zegt: “Muziek is emotie. Ik wil het voelen en overbrengen”.

Boekingen Laura van Kaam

Laura heeft periodes met ernstige depressies achter de rug, waarvoor ze een heftig behandeltraject (ECT) heeft ondergaan. Zij heeft ervoor gekozen open te zijn omdat ze zichzelf wil blijven op het internet en in het echte leven. “Mijn muziek komt immers uit mijn hart, ik wil geen acteur zijn van mijn eigen leven”. Een optreden van Laura geeft energie. Het voelt alsof je met haar rond een kampvuur zit, of in een huiskamer. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Veel oude liedjes steekt zij in een eigen nieuw jasje. Haar voorliefde voor de muziekstijl country is dan ook zeker terug te horen in haar eigen muziek, maar ook in haar bewerkingen van liedjes als van Dolly Parton, Johnny Cash en vele andere.

Een optreden van Laura is altijd oprecht en puur. En met groot gevoel voor humor. Laura maakte al meerdere theatershows, zong bijvoorbeeld ook op bruiloften, gala’s, festivals en op televisie. Al eerder heeft Laura wat eigen muziek laten horen aan Nederland. Een voorbeeld hiervan is het liedje ‘Just for a while’, die zij bij Humberto Tan aan tafel zong bij RTL Late Night. Een van haar grootste hoogtepunten beleefde zij in 2019. Tijdens de uitverkochte concertreeks van Marco Borsato in De Kuip zong zij een duet met Marco. Momenteel werkt ze hard aan het uitbrengen van haar eigen muziek. Een spannend en mooi traject. “Ik leef mijn droom”.

Kom in de stemming

Laura van Kaam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laura van Kaam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laura van Kaam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Laura van Kaam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Laura van Kaam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laura van Kaam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Laura van Kaam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Laura van Kaam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!