Vajen van den Bosch boeken?

vajen van den bosch boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Vajen van den Bosch boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Vajen van den Bosch

Vajen woont samen met haar ouders en jongere zusje Venna in het Brabantse Oijen. Ze begon haar zang carriere op 10 jarige leeftijd door auditie te doen voor The Sound of Music. Ze werd uit 2000 kinderen gekozen om te zingen in 1 van de 6 groepen van de Von Trapp families. Vajèn zat in het groepje die de naam ‘De Dorewietjes’ had. Vajèn mocht samen met haar groepje in het televisie programma, ‘The Show of Music’, dat bij de AVRO werd uitgezonden, optreden.

Een jaar later speelde Vajèn de rol van Esther in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Zij stopte eerder met die musical voor een auditie voor de rol van Jane Banks in de musical Mary Poppins. Die rol mocht ze spelen van juli 2010 tot en met maart 2011. Na Mary Poppins werd Vajèn gevraagd voor de hoofdrol in de musical Droomvlucht. Hiervoor hoefde zij geen auditie te doen.

Boekingen Vajen van den Bosch

Vajèn verwierf bekendheid door haar deelname aan het programma The Voice Kids. Tijdens de ‘Blind Audition’ zong zij het nummer, ‘The Climb’ van Miley Cyrus. Marco Borsato draaide al na een paar seconden zijn stoel om, de andere coaches volgde maar uiteindelijk koos Vajèn toch voor Marco. Haar auditie werd op Twitter bejubeld door bekende Nederlanders en ze werd direct titel favoriet. In de battles moest ze het opnemen tegen haar teamgenoten Eline Smits en Serena Bos.

Vanwege het schone uiterlijk van de drie jonge dames kreeg de battle de bijnaam: ‘de mooie meiden battle’. Vajèn won de battle en in de sing-off die daar direct opvolgde werd ze door haar team coach Marco Borsato verkozen om in de finale te zingen. De finale heeft plaats gevonden op 23 maart 2012 en Vajèn werd daarin tweede, ze verloor van Fabiënne Bergmans.

Kom in de stemming

Vajen van den Bosch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vajen van den Bosch te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vajen van den Bosch wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Vajen van den Bosch viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Vajen van den Bosch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vajen van den Bosch boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Vajen van den Bosch kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Vajen van den Bosch boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!