Floor Jansen boeken?

floor jansen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Floor Jansen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Floor Jansen

Wie is dat, Floor Jansen? Nooit van gehoord… Tot het succes van Floor’s deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’ was dit de realiteit voor vele Nederlanders. Ondanks haar 20-jarige carriere, die zich met name in het buitenland afspeelt. Nu heeft Nederland beter kennis gemaakt en daarom doet Floor negen shows om meer de diepte in te gaan. De prachtige songs die langskwamen op tv zullen nu live gespeeld worden maar daarnaast neemt Floor je mee op een reis door haar muzikale geschiedenis. Ze neemt een zeer bijzondere gast mee het podium op, niemand minder dan Henk Poort! En samen met de fantastische Marcel Fisser band die u ook kent van tv brengt ze een intieme set van songs in een avondvullend programma. Oordoppen heeft u niet nodig, maar misschien wel een doosje tissues.

Tijdens de opnames van ‘Beste Zangers’ leerde Floor en Henk elkaar kennen en dat klikte meteen! Samen zingen was alsof ze dat altijd al gedaan hadden. Die chemie nemen we mee in deze shows! U kent Henk al van zijn ongelofelijk imposante carriere. En wellicht heeft u ook een kaartje voor een van zijn voorstellingen die in november, december en januari plaatsvinden overal in Nederland.

Meer informatie over Floor

Tot voor Kort was Floor Jansen vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres van de Finse metalband Nightwish. Maar door haar deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’ wordt ze nu ook in eigen land rap bekend.

In de internationale rock- en metalwereld is Jansen al bijna twee decennia een begrip. Ze is sinds 2012 het boegbeeld van de internationale metalband Nightwish waarmee ze de wereld rond toert en waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans optreedt.

Sinds 1997 tot 2009 was ze zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever. Hierna startte ze haar eigen band ReVamp met wie ze twee albums maakte. Tevens schreef ze ene rockplaat met Noorse gitarist jørn Viggo Lofstad genaamd ‘Northward’. Daarnaast is ze te horen op talloze albums en live dvd’s. Haar gehele discografie is te vinden op haar zeer complete website.

Beste Zangers en Nightwish

Haar vertolking van Lady Gaga’s hit ‘Shallow’ leverde Floor haar eerste #1 iTunes solohit op. Ook vertolkte Floor ‘Vilja Lied’ uit operette ‘Die Lustige Witwe’ van Frans Léhar en het emotionele Nederlandstalige ‘Mama’ van volkszangeres Samantha Steenwijk. Betoverend was het Spaanstalige ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez dat in Floors versie op de zesde plaats van de iTunes single hitlijst binnenkwam. Floor ontroerde met haar Engelse versie van Ruben Annink’s ‘Van De Liefde Weet Ik Niks’ wat op de derde en later zelfs 2e plaats in de iTunes single hitlijst stond.

Floor toont middels de vertolking van deze nummers haar muzikale veelzijdigheid. Ze zingt met een ogenschijnlijk gemak songs uit uiteenlopende muzikale genres als Spaanstalige pop, levenslied en operette. Vorig jaar ontving Floor nog de Buma ROCKS! Export Award uit handen van Buma Cultuur-directeur Frank Helmink. Immers: niet (bijvoorbeeld) Anouk, Ilse DeLange of Caro Emerald zijn de meest succesvolle Nederlandse zangeressen in het buitenland, maar Floor dus. Deze prestigieuze prijs werd in 2014 geïnitieerd door Stichting Buma Cultuur als erkenning en waardering voor een Nederlandse artiest of band die in het buitenland veel succes oogst.

Kom in de stemming

Floor Jansen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Floor Jansen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Floor Jansen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Floor Jansen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Floor Jansen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Floor Jansen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Floor Jansen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Floor Jansen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!