Ruben Annink boeken?

ruben annink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ruben Annink boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruben Annink

Ruben Annink is een Nederlandse singer-songwriter, voormalig student aan de Nederlandse Popacademie en een van de talenten van het TRIFECTA-label. Nadat hij in 2014 bij SPEC. tekende, reikte hij in 2015 tot de finale van het vierde seizoen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en sloeg hij de handen ineen met Ali B om hun platina single ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’ live bij ‘De Wereld Draait Door’ ten gehore te brengen. Het leverde hem meer dan 3,5 miljoen YouTube-views op en dat was precies de kickstart die zijn carrière nodig had.

Ruben Annink

Het Noord-Hollandse talent werkte vervolgens samen met rapper/zanger Jonna Fraser op Monica Geuze’s gouden single ‘Nu Of Nooit’ en maakte de Nederlandse titelsong voor de bioscoopfilm ‘Angry Birds’. Hij tourde met Kenny B, werkte samen met Teske voor TRIFECTA-release ‘Tijdmachine’ en lanceert binnenkort een gloednieuwe EP om zijn opmars nog wat extra vaart mee te geven. Het is onmiskenbaar dat Ruben Annink het in zich heeft om een hele grote te worden.

Kom in de stemming

Ruben Annink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruben Annink te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruben Annink wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruben Annink viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruben Annink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruben Annink boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruben Annink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruben Annink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!