Rolf Sánchez boeken?

rolf sanchez boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rolf Sanchez boeken is online heel eenvoudig: u kunt een offerte aanvragen voor het evenement dat u organiseert. Dus wilt u deze Spaanse-Nederlandse artiesten inhuren voor een muzikale avond? Of gaat het om de opening of afsluiting van uw evenement? Boek hem voor een tape-optreden of live met band.  De prijs is op aanvraag en geheel afhankelijk van uw event. Direct Rolf Sanchez boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Rolf Sánchez

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 posities in de US Billboard “Tropical Songs” chart, twee nominaties in categorie beste nieuwkomer en beste act voor “Premio Juventud” en “Premios Nuestro” en vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest.

De beste zangers van Nederland

Nadat de King of Dutch Latin in 2019 terugkeerde uit de VS werd hij onder een breed publiek geliefd door zijn succesvolle deelname aan het populaire televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland”. Uit dit programma kwam voort het nummer “Pa Olvidarte”, een duet samen met Emma Heesters die de hoogste stijger in de hitparade werd en binnen drie weken in de top 5 belandde. Tevens was het op dat moment de hoogst genoteerde Nederlands- Spaanstalige nummer ooit in de Top 40. Het duet hield 12 weken stand op de nummer #2 positie in de Top 40 en heeft inmiddels de dubbele Platina status bereikt!

Hoogst genoteerde Spaanstalige hit

In juli 2020 lanceerde Rolf zijn single “Más Más Más” en breekt zijn vorig record door de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40 te behalen en scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. In de opvolgende weken behaalde hij eveneens de hoogste positie op alle andere hitlijsten waaronder: Spotify Top 50, Streaming Top 40, Nederlandse Shazam, Radio 538 Top 50 en de Dutch Single Top 100.

Door zijn warme en open karakter is Rolf een graag geziene gast bij Radio en TV stations en bestormt hij momenteel de hitlijsten met zijn nieuwe single ‘Ven Ven’

Boekingen Rolf Sanchez

Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, kan laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt en zoals Rolf zelf altijd zegt, “Meenemen in een rollercoaster vol emotie”

Rolf Sanchez inhuren: zomers, Spaans en gezellig

Rolf Sanchez is misschien wel de nummer één zanger en artiest als het gaat om latin-muziek. Zijn Spaanse achtergrond vormt de perfecte combinatie met de Nederlandstalige songs die hij zingt. Zowel zijn duetten als solo-nummers bestormen regelmatig de hitlijsten en zijn vaste prik op de gezellige feestjes.

Bij ons kunt u Rolf Sanchez boeken, gewoon door online of telefonisch een offerte aan te vragen. Wij nemen meteen contact op met zijn management, om de data te bevestigen en een vrijblijvend voorstel uit te brengen. Aan de hand daarvan kunt u precies zien wat de kosten zijn, bijvoorbeeld voor het muzikale evenement dat u organiseert.

Boekingen van Rolf Sanchez

We zorgen ervoor dat u de boeking van Rolf Sanchez eenvoudig online of telefonisch kunt aanvragen. Daarvoor betaalt u natuurlijk de beste prijs, om u daarover niet druk te hoeven maken. Het is de makkelijkste manier om na te gaan of hij beschikbaar is en of deze artiest binnen budget past.

Rolf Sanchez boeken

U wilt Rolf Sanchez boeken: wij maken het u graag eenvoudig. Vertel ons wanneer u hem wilt laten optreden en bijvoorbeeld welk budget er beschikbaar is. Dan gaan wij daarmee aan de slag en ontvangt u zo snel mogelijk een aanbieding voor zijn optreden.

Kom in de stemming

Rolf Sánchez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rolf Sanchez te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rolf Sanchez wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rolf Sanchez viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rolf Sanchez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rolf Sanchez boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rolf Sanchez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rolf Sanchez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!