Fotohokje boeken?

Fotohokje-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Fotohokje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fotohokje

Met het Fotohokje heb jij een regelrechte hit op jouw feest. Door de authentieke uitstraling zien je gasten direct, dit wordt een feestje om nooit te vergeten! Persoonlijk design en service is een vanzelfsprekendheid.

Jij bepaalt alles zelf! Van het persoonlijke fotokader tot de achtergrond. Je kunt zelf het design aanleveren, maar we maken met liefde en plezier een persoonlijk kader voor je! Gebruik je een logo/tekst of bijvoorbeeld een website? We verzorgen namelijk altijd de perfecte begeleiding.

Persoonlijk alles bepalen, foto’s delen en bedankjes

Maar wij gaan een stapje verder. Aan de buitenkant van het hokje is het mogelijk om de foto’s direct te delen via Facebook en Twitter. Ook kunnen je gasten de foto mailen. Liever niet? Dan zetten we de opties gewoon uit!

Boekingen Fotohokje

Er is een volle box met verkleedspullen om de foto’s nog unieker te maken! Stap daarna de fotobooth in en met één druk op de knop wordt er afgeteld van drie naar de flits. Je ziet jezelf op het scherm en kunt tussendoor dus leuke andere poses aannemen. Er worden drie of vier foto’s gemaakt en binnen tien seconden ligt jouw persoonlijke herinnering klaar!

Je gasten kunnen onbeperkt foto’s maken in de fotobooth en direct printen. De foto’s krijg je zelf ook nog in handen. Alles wordt namelijk direct op een USB-stick gezet. Zodat deze dag nooit vergeten gaat! De stick ontvang je dezelfde avond nog zodat je de volgende ochtend al van de foto’s kunt genieten.

Fotohokje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fotohokje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fotohokje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fotohokje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fotohokje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fotohokje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fotohokje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fotohokje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!