Waxhands boeken?

waxhands boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Waxhands boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Waxhands

Een aantal units met vloeibare siliconenwas vormen de Waxhand Attractie. Je hand wordt ingesmeerd met een speciale “seperator crème”. Vervolgens “dompelen” we je hand in een vloeibare siliconenwas , deze stolt ogenblikkelijk. De operator verwijdert de “Waxhand”.

Boekingen Waxhands

Verbluffend en verrassend: binnen twee minuten heb je een exacte kopie van je eigen hand. Bij het vervaardigen van de hand heb je de keuze uit zes kleuren. Op jouw verzoek kan de hand ook uitgevoerd worden in de kleur(-en) van het bedrijfslogo.

Waxhands bekend van Madam Tussauds. Een ongelooflijke eigen uitvinding van Erik Roosenboom, die niet onopgemerkt is gebleven in de wereld van wax en entertainment. Zo staat het concept inmiddels al sinds 2002 in Madam Tussauds Amsterdam en Londen.

Gegevens Waxhands

  • Afmetingen: vrije ruimte nodig van 3 x 4 meter;
  • Stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère;
  • Begeleiding: inclusief 2 personen;
  • Inclusief alle materialen. Standaard diverse kleuren wax. Aan te passen aan de kleuren van bijv. een logo.

Waxhands boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Waxhands te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Waxhands wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Waxhands viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Waxhands online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Waxhands boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Waxhands kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Waxhands boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!