FourChristmas boeken?

fourchristmas boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

FourChristmas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie FourChristmas

Vier kerst met FourChristmas! Sfeer, gezelligheid, het warme kerstgevoel, daar dragen wij graag aan bij. Met FourChristmas kun je alle kanten op. Wij kunnen je gasten welkom heten met een swingende act bij de deur, je kerstdiner opluisteren met sfeervolle kerstliederen, of een luchtig optreden verzorgen met een komische noot. Met FourChristmas maak je je kerstevenement compleet.

Stijlvol zwart of Dickensstijl

FourChristmas maakt van elke kerstgelegenheid een bijzonder feest. Wij beheersen een breed repertoire, van Christmas Carols tot de laatste kerst hits en alles er tussenin. Omdat we vierstemmig zingen, met of zonder pianobegeleiding, kunnen we in veel verschillende omstandigheden optreden. Theater, diner, receptie, welkomst act, het is ons niet gauw te gek. Vanaf onze conservatoriumtijd zingen wij al met veel plezier samen. Door onze brede carrières als artiesten – zanger, musicus, entertainer, acteur – vullen we elkaar goed aan, en gaan we altijd voor de hoogst haalbare professionele kwaliteit.

Boekingen Koor FourChristmas

In stijlvol zwart of sfeervol Dickens. FourChristmas past zich volledig aan de sfeer van uw kerstgelegenheid aan. In stijlvolle, zwarte avondkleding treden we op tijdens het kerstdiner, maar FourChristmas kan ook in traditionele Dickens-kleding voor u optreden, voor dat échte ouderwetse kerstgevoel!

Kom in de stemming

FourChristmas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FourChristmas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FourChristmas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met FourChristmas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u FourChristmas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FourChristmas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u FourChristmas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

FourChristmas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!