Foute Johnny boeken?

Foute-Johnny-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Foute Johnny boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Foute Johnny

Bling-bling uit Amsterdam. Dat hij daar vandaan komt, hoor je al na 2 woorden. Praatjes voor tien. Een grote mond, een klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Hij heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. “Ik ken mense goed peile”, zegt hij zelf. Ook al is hij een snelle jongen, Johnny werkt gewoon van 9 tot 5. Van 9 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends. Hij doet daar altijd een beetje vaag over. “Ik zorg ervoor dat mensen blij worden en blijven”. Hij is “goud”. Misschien niet goudeerlijk, maar altijd optimistisch, adrem en vol humor. Dat is die typische Amsterdamse gein.

Soms komt hij met Anita. Qua lef en grote mond doet zij in niets voor Johnny onder. Zij zijn aan elkaar gewaagd en dol op elkaar. Al vindt ze het wel lastig dat John het vaak ook erg gezellig met vrouwen heeft. “Ik ken me goed in hun verplaatsen”, zegt hij. “En ik weet het: ik mag er alleen maar naar kijke”.

Boekingen Foute Johnny

Uiterlijk is voor hen erg belangrijk: gouden kettingen, ringen, kleding, haar: alles moet tiptop in orde zijn. Dansen doen ze erg graag en wanneer de gelegenheid er is, zul je hen dan ook op de dansvloer vinden: vol passie en overgave. Hun motto is: leef met lef! Als hij ergens binnenkomt waar hij niemand kent, dan noemt hij zich een vage kennis, of een relatie van iemand. Hij kent overal altijd wel iemand. En iedereen kent Johnnie. “Ik hep iets met mense.”

Als u Johnnie wilt uitnodigen op uw bijeenkomst, feest of evenement, dan gaat er iets gebeuren en zal hij u verrassen met zijn verschijning en de gesprekken die hij met uw gasten voert.

Foute Johnny boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Foute Johnny te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Foute Johnny wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Foute Johnny viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Foute Johnny online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Foute Johnny boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Foute Johnny kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Foute Johnny boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!