Frank Anthony Elvis Imitator boeken?

frank anthony boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Frank Anthony Elvis Imitator boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Anthony Elvis Imitator

Inspired By … The King is de titel van het thema waarmee Frank Anthony de Elvis Presley Imitator met succes LIVE de nationale & internationale podia betreedt. Frank Anthony staat bekend als een van Nederlands beste Elvis imitators. Als sound- & look-a-like verscheen Frank Anthony o.a. in het televisie programma van Ivo Niehe, “Catherine” – RTL4, Ushi & van Dijk – SBS6, en in de T.V. commercial van Holland Casino.

Ook was Frank Anthony te zien in het programma van Rob Kamphues en tevens in de BNN documentaire “Elvissen in de lage landen”. Waar Frank Anthony als Elvis Look a Like acte de presance gaf. Een hoogtepunt is de uitnodiging ( 2000 ) welke Frank Anthony kreeg om in The States in het Hilton Hotel, Springfield Ill. U.S.A. te mogen optreden met zijn Elvis imitator act.

Frank Anthony is The One & Only Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002 ‘A Little Less Conversation’ ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, radio3 FM. Naar aanleiding van de 25-ste sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er ter nagedachtenis een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival, lokatie: de “Foxtrot”– capaciteit 2500.

Boekingsmogelijkheden Frank Anthony “Elvis Presley Imitator”

  • Frank Anthony als solo-artiest – Tape / M.D.
  • Frank Anthony als solo-artiest – Tape / M.D. incl. Backingvocals
  • Frank Anthony – Gospelshow
  • Frank Anthony met 50-mans orkest voor de spectaculaire ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII SHOW (Aloha Tribute)

ALOHA TRIBUTE

In samenwerking met Benny’s Big Show Orchestra presenteert Frank Anthony in een 2 1/2 uur durende show ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII, het ULTIEME TRIBUTE aan Aloha From Hawaii, het legendarische concert welke Elvis in 1973 gaf en wat wereldwijd per sateliet werd uitgezonden, Live On Stage! Frank Anthony zal vele bekende Elvis songs uit het “Aloha From Hawaii” concert ten gehore brengen.

Als geen ander weet hij het publiek in vervoering te brengen en het “Elvis gevoel” opnieuw laten beleven. Alles onder begeleiding van het grootste podium showorkest van Nederland, Benny’s Big Show Orchestra, bestaande uit 55 musici en 7 vaste vocals. ELVIS GREATEST TRIBUTE SHOW in warme Hawaiiaanse sferen waar U nog lang over zult napraten. Na afloop is er gelegenheid tot een “meet & greet”.

Kom in de stemming

Frank Anthony Elvis Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Anthony Elvis Imitator te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Anthony Elvis Imitator wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Anthony Elvis Imitator viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Anthony Elvis Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Anthony Elvis Imitator boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Anthony Elvis Imitator kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Anthony Elvis Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!