Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken?

johnny lewis elvis imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johnny Lewis / Elvis Imitator

De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende Elvis imitatie show, uitgevoerd door Johnny Lewis (pseudoniem voor JFM Geerling). Hij zingt de bekendste Elvis Presley nummers LIVE, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don’t, wooden heart en vele vele andere bekende songs.

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist “Jerry Scheff”, de pianist “Glen D Hardin”, de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis Sam Phillips, de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis “the Jordanaires”. Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen (Tupelo, Graceland en de Sun studio). Daarbij trad hij onder andere op in de STAX club in Beale street in Memphis .

De imitator JFM Geerling is onder andere bekend van diverse televisie programma’s zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica, nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005. Ook was hij te horen in radioprogramma’s bij BNN radio 3 de NCRV radio 1, de wereldomroep en radio Gelderland. Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals zoals Stomppop, bevrijdingsfestival Almere, Koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festivals.

Boekingen Johnny Lewis / Elvis Imitator

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch, want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen en dergelijke. De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 “Aloha from Hawaii”. Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit inclusief een professionele geluidsinstallatie. De backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte, of te boeken band is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.

Kom in de stemming

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johnny Lewis / Elvis Imitator te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johnny Lewis / Elvis Imitator wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johnny Lewis / Elvis Imitator viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johnny Lewis / Elvis Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johnny Lewis / Elvis Imitator kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!