Frank Smeekens boeken?

Frank-Smeekens-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Frank Smeekens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Smeekens

Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt.

Zo’n 25 jaar geleden toen Frank 21 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regel matig met liedjes van Frans Bauer en bobby prins meezong, is het allemaal begonnen.

Frank Smeekens heeft ooit één keer mee gedaan aan een talentenjacht,en dat was aan de voor rondes van het festival van het levenslied in Tilburg. Waar hij in zijn ronde 2de werd maar helaas net niet de finale haalde.

Daarna ging het snel. Hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast. In de wel bekende Bavaria bierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree. Wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrootte.

Frank Smeekens is van alle markten thuis

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht, en wat hij zelf blijft zeggen: ‘het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. Tevens breidde hij zijn repertoire uit met ook Engelstalige liedjes en is dan ook van alle markten thuis; van smartlap top levenslied en van evergreens tot rock.

Na een paar jaar te hebben geproefd in het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk zijn eerste single. Die werd uitgebracht in 2000. Het lied “Kleine dingen” wat uit werd gebracht bij Corry Konings werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Deze eerste single die zijn promotie kreeg bij tal van radio stations en zelfs bij radio 8fm ‘Rijk en van Brabant’ kwam rond kerstmis dat jaar.

Boekingen Frank Smeekens

De tweede single van Frank Smeekens was “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die hij in eigen beheer uitbracht weer een jaar later. Nadien kwam er ook een derde single die in de regio zeker ook hoge ogen heeft gegooid. In 2003 verscheen “Amor,amor” de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo.

Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire en natuurlijk meer bekendheid, met in tussen al meerdere singles op zijn naam.

Anno 2011 neemt hij de single “Blijf vannacht bij mij” welke veel airplay heeft bij de populaire zenders Hollandio, Radio NL en Radio Oranje Nationaal.

Kom in de stemming

Frank Smeekens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Smeekens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Smeekens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Smeekens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Smeekens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Smeekens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Smeekens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Smeekens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!