Frank Verkooyen boeken?

Frank-Verkooyen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Frank Verkooyen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Verkooyen

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en vele singles uitgebracht. Hits als “Kom wie wil er met mij dansen”, “Dans de hele nacht met mij” en “De waarheid” galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit.
Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Zanger, componist en muziekproducent

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer “Ik mis je zo” en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld “In eigen woorden”. Hij vervolgde zijn discografie met een tweede en derde album ‘Van Harte’ en ‘In De Wolken’. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger, maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel en vele andere.
In zijn studio The Boom! Music is hij dan ook zeer frequent te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs.
Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Boekingen Frank Verkooyen

Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als bijvoorbeeld Omroep Brabant en landelijk via tv Oranje.

Hij heeft een warm authentiek stemgeluid en weet met zijn eigen nummers in no time de hele tent op zijn kop te zetten. Bovendien is hij zeer betaalbaar!

Kom in de stemming

Frank Verkooyen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Verkooyen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Verkooyen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Verkooyen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Verkooyen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Verkooyen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Verkooyen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Verkooyen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!