Freek van Daal boeken

Freek-van-Daal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Freek van Daal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Freek van Daal

Freek van Daal brengt als ‘Energizer’ een uniek verbindend moment met veel interactie! O.a met zijn concept ‘De Hussel’: hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje, je gaat automatisch mee-raden en zingen! Hierdoor ontstaat er direct een geweldig sfeertje! Bekend van o.a. ‘Evers Staat Op’ Radio 538 en RTL4.

Bedrijfsevents

De ideale muzikale oppepper bij een feest, teamdag, productpresentatie, kick-off, vergadering of de Kerst/Nieuwjaarsborrel. Eigenlijk overal waar even iets extra’s nodig is. Mobiel, veelzijdig en er is weinig techniek nodig. Hiermee past het moeiteloos in ieder concept en op iedere locatie!

Diner, bruiloft of verzin het maar….

Direct een gezellig sfeertje door interactie! Er kan eventueel naar wens per tafel of groepje geraden worden waardoor iedereen nog fanatieker wordt. Bij een wedding kunnen er supersnel twee teams gevormd worden en drie maal raden wie de twee teamcaptains zijn…

Boekingen Freek van Daal

Een bijzonder moment; dat vraagt om een bijzonder liedje. Dat kan een exclusief liedje op maat geschreven zijn, of dat ene speciale bekende of onbekende liedje. Freek van Daal wordt hiervoor dan ook regelmatig gevraagd bij tv-programma’s als Bed&Breakfast, Tijd voor Max en Married at First Sight.

Kom in de stemming

Freek van Daal boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Freek van Daal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Freek van Daal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Freek van Daal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Freek van Daal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Freek van Daal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Freek van Daal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Freek van Daal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!