Hans Schot boeken?

hans schot boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Hans Schot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hans Schot

Hans Schot is een door de wol geverfde zanger / multi-instrumentalist die al vele jaren door het hele land optreedt alleen of met diverse formaties. Zo had hij al op 16 jarige leeftijd een bescheiden hitje met zijn allereerste nederpopbandje “Tussen Haakjes” en speelde hij al begin 20 bij één van de meest gevraagde professionele begeleidingsorkesten van Nederland; Bluesette.

Hans Schot op jouw evenement

Hij speelde in de Eftelingband, toerde met Tineke Schouten, trad op met zo’n beetje alle bekende zangers en zangeressen uit de jaren 90. Marco Borsato, Rob de Nijs, René Froger, Lee Towers en nog vele anderen heeft hij begeleid. Daarnaast was hij vijf jaar lang Hans de frontman van “De Heeren Van Het Goede Leven” een akoestisch mobiel muziekgezelschap. Ruim 4 jaar geleden besloot Hans solo te gaan en verbaast sindsdien vriend en vijand met zijn één-Hans-band! Alles live (geen begeleidingsbanden), alles tegelijk (handen, voeten, mond) en met een uiterst herkenbaar repertoire met voor elk wat wils.

Hans Schot boeken

Een optreden van de één-hans-band is eerlijk, up-close and personal en in stijl. Als achtergrond voor uw receptie om uw gasten muzikaal te verwelkomen. Op de voorgrond bij uw feest of gezellig tussen de tafels bij uw diner, voor bij de borrel, leuk op uw bedrijfsfeest, barbecues, jubilea, seminars,.. alles is mogelijk en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Eersteklas geluidsapparatuur en altijd een goed humeur.

Kom in de stemming

Hans Schot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hans Schot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hans Schot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hans Schot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hans Schot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hans Schot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hans Schot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hans Schot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!