Friday boeken?

Friday-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Friday boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Friday

“Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto, maar ook de levenswijze van beste vrienden Koen Brouwer en Quinten Huigen. De band staat in het teken van muziek, vrijheid, maar bovenal van hun vriendschap. FRIDAY maakt positieve feel good muziek met een funky sound. Hun dromen worden vertaald naar nummers met een boodschap: “Laat je nooit tegenhouden door wat dan ook. Niet door leeftijd of door conventies opgelegd door de maatschappij. Leef bewust, volg altijd je eigen pad, maar blijf hoe dan ook van het leven genieten”.

De vrienden omschrijven hun chemie als yin & yang. Samen perfect in balans. Quinten is de donkere kant die graag de diepte in gaat en houdt van de zwaardere, diepere lagen des levens. Koen is de lichtere kant die graag vooruit wil en zorgt voor de vrolijke energie flow in hun muziek. En of ze nou als duo, gewapend met een gitaar in de hand of met hun zeskoppige band op het podium staan, happy vibes ga je voelen. Want FRIDAY weet, na jaren van samen meters maken, als geen ander hoe ze een feestje op het podium moeten bouwen.

Over Friday

Koen en Quinten ontmoeten elkaar in 2010 tijdens het eerste jaar van hun opleiding aan het conservatorium van Amsterdam. Het is broederliefde op het eerste gezicht. Ze groeien samen op in de Amsterdamse muziekscene en spelen door de jaren heen bij verschillende muziekformaties. Elke mogelijkheid om meters te maken wordt aangegrepen en ze spelen avonden lang bij wie ze maar wil hebben, op random plekken door heel Nederland. Er is niet alleen muzikaal, maar ook zakelijk een klik. En bang om samen risico’s te nemen zijn de vrienden niet. Tijdens hun studie start het duo, midden in de crisistijd, een eigen onderneming in de eventbranche. Overdag samen beuken op kantoor en ’s avonds samen knallen met hun coverband op podia van bedrijfsfeesten in binnen én buitenland.

Boekingen Friday

Door de jaren heen schrijven de jongens ook voor bekende Nederlandse artiesten als Jeroen van der Boom, Henk Dissels en voor de Vlaamse zanger Stan van Samang, waar ze zelfs een gouden plaat mee scoren.
Maar van eigen nummers schrijven en uitbrengen komt het dan nog niet. Koen toert als frontman met zijn eigen band Julius door China en Quinten werkt aan projecten met o.a. Perquisite en Janne Schra. Toch blijft het ergens kriebelen. Want wat nou als ze het roer omgooien en samen gaan doen wat ze het allerliefste doen? De vrienden geloven dat de wereld maakbaar is. Midden in de crisistijd een evenementenbureau starten of er met een nieuwe band samen voor gaan tijdens een pandemie. Aint no mountain high enough. Gewoon doen. En zo wordt FRIDAY geboren. FRIDAYS debuutsingle “21” werd gekroond tot TopSong bij Radio 2. De band werd ook toegevoegd aan de line-up van het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Later dit jaar volgt er een tweede single en komt hun eerste EP uit.

Kom in de stemming

Friday boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Friday te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Friday wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Friday viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Friday online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Friday boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Friday kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Friday boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!