Frituur Paula boeken?

Frituur-Paul-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 250 personen

Frituur Paula boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frituur Paula

Wat een mens nodig heeft om een groepje te beginnen:

 • een overschot aan tijd op zaterdagochtend
 • ouders, die vinden dat ge zaterdagochtenden wel béter kunt besteden en toevàllig een grooooote kamer op overschot hebben
 • slóten koffie
 • vriendjes met een gelijkaardige zaterdagochtendproblematiek
 • een groepsnaam die te dwaas is om te vergeten, en qua dwaasheid ook volledig de lading dekt

U ziet het, van bij de oprichting van Frituur Paula waren alle ingrediënten voor een ongelooflijk succesverhaal reeds prominent aanwezig.

In den Beginne

Legde het Frituur zich toe op occasionele optredens voor familie en vrienden. Mét positieve gevolgen: het gezelschap werd geroemd om haar vermakelijke onnozelheid en dito verkleedpartijtjes. Relativerende humor was dan ook een conditio sine qua non als ge zo slecht kunt spelen.

Tot haar eigen grote verbazing

Werd Frituur Paula wereldberoemd in Mechelen en wijde omstreken. En wijd mag u gerust écht wijd noemen: FP zette reeds voet aan grond in verre oorden zoals:

 • Kortrijk (zéker anderhalf uur rijden)
 • Bütgenbach (nog verder, maar de andere kant uit)
 • Zierikzee (die bruk over, cool!)
 • Posterholt en Tungelroy (ooit van gehoord? FP wel)
 • Les Arc (Frànkrijk, begot!)

Boekingen Frituur Paula

FP mocht “acte de présence” geven op tal van leuke evenementen, met dank aan alle mensen die de groep een warm hart toedragen en kunnen genieten van onversneden lolbroekerij in àlle muziekgenres

Kom in de stemming

Frituur Paula boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frituur Paula te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frituur Paula wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frituur Paula viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frituur Paula online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frituur Paula boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frituur Paula kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frituur Paula boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!