OG3NE boeken?

OG3NE-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Tape act is niet te boeken voor openbare gelegenheden

OG3NE boeken: dat kan gewoon per email of telefonisch. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, op basis van de aangegeven tarieven. Die gelden voor een tape-optreden of een optreden live met band. Dus organiseert u een bedrijfsfeest, een jubileum of een muzikaal evenement? OG3NE geldt als een van de beste muzikale groepen van Nederland. De drie zussen (waarvan twee tweeling) zingen als de besten en gooien zowel nationaal als internationaal regelmatig hoge ogen. Direct OG3NE boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23) die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Shelley, Amy en Lisa met de BeeGees cover ‘Emotion’, het nummer ‘Change Will Come’ en hun finalelied ‘Magic’ drie maal een nummer 1 notering. Voor de single ‘Magic’ ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst 3 nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van ‘Clown’, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE een gouden plaat. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum ‘We Got This’ op, dat eind 2016 wordt uitgebracht.

Eurovisie Songfestival

In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart, aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zaten.

Glansrijk door de halve finale

OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Boekingen OG3NE

Voor hun 1e album ‘We Got This’ ontvingen zij in juli 2017 een Golden Award. De zomer van 2017 stond voor OG3NE in het teken van een rustperiode, na het overlijden van hun moeder, de voorbereidingen op hun concerttournee en de ‘next step’ in hun carrière; het maken van nieuwe internationale muziek! Veelal grote internationale componisten, die direct het talent en de mogelijkheden op juiste waarde in wisten te schatten, stuurden de meest fantastische songs.

In maart 2018 sloot OG3NE hun concerttournee ‘Three Times a Lady’ af. Avond aan avond wist OG3NE het publiek te betoveren en te verbazen. De maar liefst 100 shows waren binnen no-time, tot op de laatste plaats uitverkocht en de reacties waren unaniem lovend.

OG3NE ‘A Magical Christmas’

In mei 2018 was er de release van de single ‘Clouds Across the Sun’, een catchy chill house song. Het najaar van 2018 stond in het teken van vele optredens, en de voorbereidingen op de 10 uitverkochte magische kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in december in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. In een unieke ambiance laat OG3NE het publiek genieten van de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en eigen kerstpareltjes zoals hun kerstsingle ‘Alles Is Nog Hier’, vertolkt door hun magische stemmen en eigen live band.

2019 wordt weer een jaar met veel hoogtepunten. De eerste helft van het jaar wordt gewerkt aan het nieuwe album wat in september uit zal komen. Ook keren de dames in het seizoen 2019/2020 op veler verzoek terug in het theater met de gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren.

OG3NE inhuren: drie zussen

De drie zussen zingen geweldig samen, alsof ze elkaar aanvoelen op een ander niveau. Bovendien hebben ze ervaring met zowel ballads als uptempo nummers en zowel in het Engels als in het Nederlands. Dat betekent dat u ze heel allround kunt inhuren, helemaal afgestemd op het muzikale evenement dat u organiseert.

Wij zijn het boekingsbureau waar u terecht kunt om OG3NE te boeken, bijvoorbeeld voor een bruiloft, feestavond of een muzikaal festival. De dames vragen een vaste prijs voor een optreden van bijvoorbeeld 20 minuten. Het geluid voor een groep tot bijvoorbeeld 350 personen is daarbij inbegrepen. Uiteraard werken we dit in de offerte netjes verder voor u uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Boekingen van OG3NE

De boekingen van OG3NE gelden voor allerlei soorten events en evenementen. Dus heeft u de avond muzikaal al helemaal in gedachten? Of bent u benieuwd hoe u de boeking van OG3NE kunt inpassen in de rest van het programma dat er al staat? Dit kunnen we uiteraard in overleg doen, we kunnen u daarbij goed helpen. Zo zorgen we er van A tot Z voor dat de boeking soepel verloopt, om binnenkort OG3NE te laten optreden tijdens het event dat u organiseert.

OG3NE boeken

OG3NE boeken kan gewoon online of telefonisch, afhankelijk van wat u prettiger vindt. Zo zorgen we ervoor dat u snel weet welke kosten u betaalt, uiteraard afgestemd op het event dat u wilt organiseren. We hebben korte lijnen met het management van de dames, dus kunnen u snel aangeven wat de kosten zijn en hoe ze de avond muzikaal zullen invullen. Vraag direct een offerte aan, dat kunt u OG3NE boeken en hoeft u zich muzikaal in ieder geval nergens meer zorgen over te maken.

Kom in de stemming

OG3NE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om OG3NE te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u OG3NE wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met OG3NE viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u OG3NE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

OG3NE boeken

Dus bent u benieuwd hoe u OG3NE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

OG3NE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!