Gino Emnes boeken?

gino emnes boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2012)

Gino Emnes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gino Emnes

Gino Emnes kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met succes de live shows wist te behalen. Echter de carrière van Gino kent al een lange weg waarin hij al vele dingen op zijn naam heeft staan. Gino Emnes werd geboren in Den Haag, Nederland, waar hij ook zijn studies als muzikant uitvoerde. Zowel aan het conservatorium en later aan het Lucia Martha’s Institute for the Performing Arts in Amsterdam.

Hij trad op in talloze succesvolle producties, zoals de rol van Tyron Jackson in FAME, de rol van Benny in de Nederlandse productie van RENT en in SATURDAY NIGHT FEVER in Utrecht.

Gino was de originele Simba in de Duitse productie van Disney’s THE LION KING (Hamburg) in 2001. In Oostenrijk en Zwitserland speelde hij verschillende rollen zoals Black in THE WILD PARTY, Joe in de wereldpremière van CARMEM CUBANA en Milton in de Wiener Kammeroper’s productie van AVENUE X. In Zürich speelde hij de rol van Runny in HAIR.

Boekingen Gino Emnes

CATS bracht Gino terug naar Nederland in de rol van Rum Tum Tugger. Vervolgens herhaalde hij zijn rol als Simba, maar deze keer in zijn moedertaal voor de Nederlandse versie van Disney’s THE LION KING.

In 2007 ging hij op tournee als solist voor BEST OF MUSICALS GALA en van daaruit ging hij naar het beroemde Freispiele Tecklenburg Theater om te schitteren als Seaweed J. Stubbs in HAIRSPRAY.

Vervolgens speelde hij de rol van Eddie in de Stuttgarter-productie van Sisteract voordat hij terugkeerde naar Hamburg, waar hij Apollo Creed speelde in de musical Rocky. Voordat hij naar Berlijn verhuisde om Eddie te spelen in het nieuwe tourgezelschap van Sisteract, speelde hij Apollo Creed in de musical Rocky in Stuttgart. Momenteel is Gino terug in Hamburg als First Cast Lola in de musical Kinkyboots.

Kom in de stemming

Gino Emnes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gino Emnes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gino Emnes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gino Emnes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gino Emnes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gino Emnes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gino Emnes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gino Emnes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!