Ivanildo Kembel boeken?

Ivanildo-Kembel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ivanildo Kembel

Bij Ivanildo Kembel zat de wil om te performen al van kleins af aan in zijn bloed. Hij begon dan ook met optreden toen hij 10 jaar oud was. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Met de groep ‘Treatment’ nam hij de cd ‘Why do you let me down’ op en verzorgde hij optredens in binnen- en buitenland. Zijn eerste tv-optredens waren er in het programma ‘Helden’.

Titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’

Met de groep ‘Nectar’ bracht hij de cd “Mooie ogen” uit, met veel optredens in grote clubs en televisiewerk voor o.a. TMF Showcase en Call tv. Ook maakte ‘Nectar’ deel uit van ‘Snoep de hond’ en ‘Dokter Droog’, die de cd ‘Je moest eens weten’ inspeelden. Daarnaast speelde Ivanildo in het succesvolle ‘Legacy’ en de all-starband ‘Food for Funk’.
Na zijn bandervaringen was het tijd voor Ivanildo om solo verder te gaan. In 2007 verzorgde hij de titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’ en werd hij een veelgevraagde sessiezanger.

Deelname The Voice of Holland

In het 2e seizoen van The Voice of Holland koos hij voor team Borsato en werd door Marco als ‘The Soulman’ uitgeroepen. Ook na the Voice heeft hij niet stilgezeten. Zo is hij wekelijks te zien in de Dinnershow van RTL Nederland,
21 On Air, treedt hij op door heel het land en is hij druk bezig met het afmaken van zijn eerste EP.

Boekingen Ivanildo Kembel

Als u Ivanildo Kembel boekt voor een optreden zult u vooral versteld staan van zijn enorme diversiteit. Want naast Motown Classics van bijvoorbeeld James Brown, Ray Charles, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder zingt hij net zo makkelijk Nederlandstalig, Latin, Pop en hits van deze tijd. Van Blurred Lines tot Balada Boa en van Jan Smit tot John Mayer, werkelijk niets is te gek voor deze muzikale duizendpoot.
Met zijn enorme energie, vrolijkheid, enthousiasme, prachtige stem en unieke gave om altijd interactief met zijn publiek bezig te zijn weet hij al snel iedereen voor zich te winnen.

Ivanildo bij u in de zaak? Dan bent u in ieder geval van 1 ding verzekerd: Het is altijd feest!!

Kom in de stemming

Ivanildo Kembel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!