Gino Graus boeken?

Gino-Graus-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gino Graus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gino Graus

Gino Graus begon al vroeg met het entertainen bij feestjes. Bij deze feestjes liep Gino altijd voorop in de polonaise, maar nog liever veroverde hij de microfoon om te zingen. Een eigen single liet daarom ook niet lang op zich wachten. Op 6 maart 2010 verscheen het nummer ‘Een Vriend’. Dat jaar won hij ook ‘Typisch Talent’ een talentenjacht in zijn woonplaats Den Bosch. Als winnaar mocht hij samen met een aantal grote namen optreden waaronder Marianne Weber, Sieneke, en Django Wagner. Voor Gino, toen net 10 jaar oud, een hele ervaring.

Boekingen Gino Graus

Hij werd daarna onder de vleugels genomen van Grad Damen en Mario Veltman die twee singles met hem opnamen. Ook twee albums volgden: ‘Stap voor Stap’ in 2011 en ‘Uit mijn hart’ verscheen in 2012. Tijdens een muziekreis naar Turkije, waar het gezin Graus mee was, werd Gino echt ontdekt. Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piraten Festijn, was zo onder de indruk, toen hij Gino toevallig hoorde zingen, dat hij hem meteen een optreden op het eerstvolgende Mega Piraten Festijn in Zelhem aanbood. Amper uit het vliegtuig stond Gino voor vele duizenden mensen te zingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Producer Edwin van Hoevelaak (o.a. André Hazes, Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes) ging met Gino aan de slag en dat leidde tot het album: “Zweven op de wind”. Waarbij hij hulp kreeg van grote namen als Jan Keizer en George Baker die nummers voor hem schreven.

Deelname Bloed, Zweet & Tranen

In 2015 doet Gino mee aan het Tv-programma Bloed, Zweet & Tranen, waar hij veel ervaring opdoet en zich ook aan een groter publiek kan presenteren. Inmiddels is de muziekstijl van Gino veranderd naar een sound die meer aansluit bij zijn leeftijd. Dat is ook duidelijk te horen op zijn nummers “Leef de dag””, Hey Schat” en “Vogelvrij” die opnieuw werden geproduceerd door In 2017 verschenen verder zijn singles “Ga je mee” en het aanstekelijke “Ik wil je Kussen” die op zijn 18e verjaardag uitkwam. Deze laatste single is vaak gedraaid op de diverse radio zenders en wordt nog dagelijks gestreamd op portals als Spotify en HitsNL. Beide nummers werden geproduceerd door Mario Veltman.

Topper gezocht

Ook bij het SBS Tv-programma ‘Topper gezocht’ (april 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden. Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom heeft hij naast het zingen ook  een opleiding gevolgd voor muziekproducer waardoor hij nu ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie heeft en dus nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers. Dat was ook het geval bij zijn single “Ik wil liever vrij zijn” die op juni 2018 uitkwam. Een gezellig zomers nummer dat werd geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp. In het voorjaar van 2019 verscheen zijn single “Ik wil met je dansen” een nummer dat werd geschreven door Edwin van Hoevelaak. Inmiddels is Gino al 10 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Zijn 10-jarig jubileum heeft hij groots gevierd op 18 mei 2019 met Gino’s Muziekfeest waarbij diverse gastartiesten waaronder Django Wagner en Wesly Bronkhorst kwamen optreden. Op 12 augustus 2019 verscheen de single “Verslaafd aan jou” waarbij Gino naast de tekst ook de muziek voor zijn rekening nam. 21 Februari 2020 kwam “Feest” uit waarmee Gino een gezellige feestplaat aan zijn repertoire heeft toegevoegd. Zijn single “Dolores” is een bewerking van de grote zomerhit van Rita Hovink en kwam uit op 5 juni 2020. Begin 2021 tekent Gino Graus een contract bij NRGY Music, de eerste single die daar uitkomt is “Ik Zing Voor Jou Een Lied”

Kom in de stemming

Gino Graus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gino Graus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gino Graus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gino Graus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gino Graus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gino Graus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gino Graus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gino Graus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!