Theo Driessen boeken?

Theo-Driessen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Theo Driessen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Theo Driessen

Al meer dan 20 jaar trekt zanger Theo Driessen het land door met zijn smartlappenband DiepTriest. Hij brengt hij het Nederlandstalige lied met veel passie en overgave, maar ook met humor.

In 2015 deed hij mee aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen met het nummer ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

Boekingen Theo Driessen

Theo treedt ook regelmatig op zonder zijn band, solo met tape. In zijn repertoire o.a. nummers als ‘Manuela’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Malle Balle’, ‘Kom van dat dak af’, ‘Glimlach van een kind’, ‘Jij krijgt die lach’, ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Liever te dik’, ‘De Clown’, ‘Leef’, ‘T dondert en het bliksemt’ en ‘Land van Maas en Waal’.

Het resultaat blijft hetzelfde: Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Kom in de stemming

Theo Driessen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Theo Driessen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Theo Driessen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Theo Driessen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Theo Driessen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Theo Driessen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Theo Driessen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Theo Driessen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!