Glamour Fotoshoot boeken?

glamour fotoshoot boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Glamour Fotoshoot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Glamour Fotoshoot

Misschien hoopten ze allemaal al jaren op een carriere als model!

Onze haar stylist en visagist nemen de modellen in spe onder handen voor een mini metamorfose. Hierna staat een professionele, mobiele, fotostudio gereed waar onze glamour fotograaf schitterende foto’s maakt. De foto’s worden op hoge kwaliteit, op groot formaat (13x18cm), afgedrukt en kunnen even later al meegenomen worden.

Boekingen Glamour Fotoshoot

Een onvergetelijke fotomarketing actie met een blijvende herinnering. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie. Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto’s eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens Glamour Fotoshoot

 • Inclusief een fotograaf en 2 visagisten/stylisten;
 • Mobiele fotostudio;
 • Inclusief onbeperkt direct klaar foto’s van 13 x 18 cm;
 • Beauty salon voor visagie;
 • Afmetingen: 7 x 4 meter met een vrije hoogte van 2,5 meter;
 • De locatie dient overdekt te zijn;
 • Stroom: 2 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère.

Glamour Fotoshoot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Glamour Fotoshoot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Glamour Fotoshoot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Glamour Fotoshoot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Glamour Fotoshoot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Glamour Fotoshoot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Glamour Fotoshoot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Glamour Fotoshoot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!