Glenn de Koning boeken?

Glenn-de-Koning-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Glenn de Koning boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Glenn de Koning

Op jonge leeftijd kwam Glenn de Koning erachter dat hij iets had met muziek. Al van jongs af aan ging hij regelmatig met zijn oom mee naar de repetities van de band waar zijn oom in speelt. Zo ontdekte hij dat hij de muziekinstrumenten erg interessant vond.

Geweldig om de mensen te zien genieten

Met kerst 2001 toen Glenn de Koning 13 jaar was kreeg hij van zijn ouders een keyboard en ging op les. Dit heeft hij een jaar vol gehouden maar uiteindelijk bleek Glenn zijn liefde meer bij zingen te liggen. Hij schafte een microfoon met versterker aan en is op zolder fanatiek gaan oefenen. Om het gelijk goed aan te pakken ging Glenn zanglessen volgen bij Aleida van Dongen in Zaandijk. Op 16 jarige leeftijd mag hij dan eindelijk gaan optreden en zingt in vele cafés en verenigingen in de Zaanstreek voornamelijk Nederlandse hits. Al snel weet Glenn de Koning het zeker; hij wil graag doorgaan met zingen. Hij vind het geweldig om de mensen te zien genieten. Na een onderbreking van een jaar hervat ij bij Jozien in Zaandam zijn zanglessen omdat hij voelt dat hij zich hiermee verder kan ontwikkelen als zanger.

Eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”

In Maart 2008 verschijnt de eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”.
Tijdens een groot georganiseerde CD presentatie in Wormerveer ontvangt Glenn uit de handen van niemand minder dan Wolter kroes het eerste exemplaar! Na de lancering van de eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele optredens door het land om de single te promoten, waaronder de zomertoer van Radio NL en Tv Oranje, het Jordaanfestival in Amsterdam en het Mega Piraten Festijn in Lutjebroek.

”Zeg maar niets”

In Oktober 2008 ging Glenn in gesprek met tekstschrijver Bram Koning voor een nieuw nummer. Bram heeft een prachtige ballad geschreven: ”Zeg maar niets”. Dit nummer is in december opgenomen in de Bullet Sound Studio’s in Nederhorst den Berg. In Januari 2009 is het nummer uitgebracht. Ook deze release ging vergezeld van een grootse CD presentatie. In Zaandam is het eerste exemplaar aan Glenn overhandigd door Peter Beense. Vele collega artiesten zongen tijdens de presentatie en de vele genodigden en fans waren getuige van een geweldige CD presentatie met mini optreden van zanger Glenn de koning!

Boekingen Glenn de Koning

2009 gaat zonder twijfel een succesvol jaar worden voor Glenn. De single “Zeg maar niets” wordt goed ontvangen en veelvuldig gedraaid op diverse stations. Ook de bijbehorende videoclip komt regelmatig voorbij bij vele zenders. Glenn gaat met verschillende artiestenreizen mee en hij zal dit jaar een aantal grote optredens verzorgen. Kortom, muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Glenn de Koning en we zullen nog veel van deze jonge succesvolle zanger uit de Zaanstreek gaan horen!

Kom in de stemming

Glenn de Koning boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Glenn de Koning te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Glenn de Koning wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Glenn de Koning viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Glenn de Koning online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Glenn de Koning boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Glenn de Koning kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Glenn de Koning boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!