Tissue Act boeken?

tissue act boeken
icon-clock

Tijdsduur

7 a 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tissue Act boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tissue Act

Hoog zwevend in de lucht laat deze tissue act alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. Theatrale (live) muziek en abstracte vormen in fantasievolle kostuums brengen het publiek in vervoering.

En dan plotseling… een bloedstollende val, WOW!

Boekingen Tissue Act

Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek. Een verrassend en spectaculair optreden dat klasse uitstraalt en tegelijkertijd ook sierlijk, modern en krachtig is. Adembenemende dans- en luchtacrobatiek in sierlijke doeken op theatrale muziek. Deze abstracte vormen brengen het publiek in vervoering.

Deze act kan door 1 of meerdere artiesten uitgevoerd worden. Tissue Act is een prachtige openingsact, maar kan ook perfect worden ingezet op andere momenten tijdens het evenement. De Tissue Act is een echte aandachtstrekker die zeker een memorabele indruk achterlaat.

Deze act is ook goed te combineren met andere special acts.

Kom in de stemming

Tissue Act boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tissue Act te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tissue Act wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tissue Act viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tissue Act online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tissue Act boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tissue Act kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tissue Act boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!