Gosse Vale boeken

Gosse-Vale-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. techniek

Gosse Vale boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gosse Vale

Zoekt u een professionele pianist? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Gosse (1989) verzorgt al circa 15 jaar bij diverse gelegenheden- waaronder jubilea, bruiloften, cafe’s en restaurants- de pianomuziek. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Gosse wordt ook wel ‘Pianoman’ genoemd en daarnaast staat hij bekend als ‘Mr. Pianissimo’ en ‘Piano Reeves’.

Voor iedere gelegenheid

Optredens zijn te boeken voor iedere gelegenheid: verjaardag, ceremonie, personeelsfeest, trouwerij, receptie, jubileum, diner, en nog veel meer! Overleg is wenselijk zodat hij zijn uitgebreide repertoire kan uitbreiden en/of afstemmen op de gelegenheid. Indien u naast een pianist ook een zangeres, dj of gehele band wenst is dit ook mogelijk. Gosse speelt in de stijlen Pop, Soul, R&B, en Funk en daarnaast neemt hij af en toe een uitstapje naar stijlen als Bossa-Nova, Latin, Jazz, Licht-Klassiek en Hip-Hop. Hij is geïnspireerd door artiesten, zoals Stevie Wonder en Michael Jackson, die thema’s als positiviteit, liefde en verbondenheid duidelijk naar voren laten komen in hun werk. Het is voor hem dus zowel een eer als een missie om bij iedere gelegenheid een zo groot mogelijke bijdrage te mogen leveren in het ‘samen’ neerzetten van de optimale sfeer.

Boekingen Gosse Vale

De geluidsinstallatie wordt standaard door ons verzorgd en ook het transporteren van een akoestische piano of vleugel behoort tot de mogelijkheden. Hij is ook te boeken met (of zonder) zijn ombouw (shell) vleugel in combinatie met zijn professionele synthesizer, waar geweldig klinkende piano geluiden uitkomen! Hopelijk tot ziens en horens!

Gosse Vale boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gosse Vale te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gosse Vale wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gosse Vale viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gosse Vale online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gosse Vale boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gosse Vale kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gosse Vale boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!