Paula Leek boeken?

Paula-Leek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Paula Leek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Paula Leek

Paula Leek is een veelzijdige zangeres/pianiste. Al vanaf jaar 9e jaar was het duidelijk dat ze de muziek in ging. Toen Paula een jaar of 17 oud was leek het haar leuk leek om naar England toe te gaan om daar in een meiden groep te stappen. Met nog 2 blonde meiden werden ze de Wildflowers, Lizzy (afkomstig uit England) speelde Cello en zong, Sam ( afkomstig uit England) speelde gitaar en zong ze.

Verliefd op een piano

In de tussen tijd is ze verliefd geworden op een piano en heeft zichzelf heb leren spelen. Daarna is ze voor een paar maanden terug gegaan naar Nederland en op haar 18de vertrok ze voor ander halve maand naar Londen, daar heeft ze veel optredens gedaan met de groep en gerepeteerd tot ze erbij neer vielen.

Boekingen Paula Leek

Ook heeft ze een dag in de studio geschreven met Sasha Scarbeck die o.a “You’re Beautiful” heeft geschreven voor James Blunt. Als klap op de vuurpijl bleek dat 2 nummers die ze hadden opgenomen waren geschreven door Gary Barlow, Take That. Zij moesten eind Oktober spelen in Belfast in een Arena waar 16.000 man in kon en zij hadden de eer om alle 3 de avonden in het voorprogramma te mogen staan. Eveneens stond na ons Sophie Ellis Baxtor in het voorprogramma.

The Voice of Holland

Terug gekomen in Nederland heeft Paula Leek auditie gedaan voor het Conservatorium in Amsterdam waar ze is aangenomen, 4 jaar heeft ze daar gestudeerd en haar eind examen opdracht goed afgesloten. Ook heeft Paula de soundtrack ingezongen voor het kinderprogramma Puppy Patrol en is ze ook te zien in de clip op Nickelodeon. In 2010 heeft Paula mee gedaan aan de talentenshow The Voice of Holland.

Veelzijdige artiest op vele gelegenheden

Op het moment treed ze nog altijd alleen op, tijdens huwelijksceremonies, feestavonden, verjaardagen, doopvieringen, kraamfeesten, in restaurants en word ik gevraagd voor studio werk voor DJ’s radio (bv VHU Europe) en reclames. Verder speelt ze ook vaker mee met enkele pianoshows.

Verzoekjes indienen kan bij Paula altijd, door de jaren heen is haar repertoire flink uitgebreid.

Kom in de stemming

Paula Leek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paula Leek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paula Leek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Paula Leek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Paula Leek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paula Leek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Paula Leek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Paula Leek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!