Piano Royale boeken?

Piano-Royale-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Piano Royale boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Piano Royale

Natuurlijk ken je het fenomeen Pianobar, waarbij je een verzoekje bij de pianist kan doen. “Been there, done that…?”

Maak kennis met 2 echte hotshots uit de Nederlandse showbizz. Johnny (toetsen en zang) en Benjamin (sax en zang) hebben beiden een absolute X-factor. Ze delen een rijke geschiedenis bij diverse bekende pianoshows, en brengen al die ervaring samen in Piano Royale. Wat mag je verwachten?

Oneindig repertoire

Naast een oneindig repertoire en een enorme dosis feelgood energy beschikken de mannen over jaloersmakende muzikaliteit. Een show van Piano Royale is een belevenis. Met veel humor en interactie komt een lawine van bekende songs in een hoog tempo over je heen. Laat alle schroom van je af vallen en kom naar de grote vleugel van Johnny. Schrijf met een krijtje jouw favoriete liedjes op de vleugel en in no-time sta jij op de dansvloer mee te zingen met jouw eigen verzoekje!

Johnny Corsie

Als vast gezicht van o.a. Crazy Piano’s is hij een van de meest ervaren piano-entertainers van het noordelijk halfrond. Zijn energieke zang, virtuoze pianospel en een grote dosis humor zorgen ervoor dat je Johnny direct in je hart sluit. Met zo’n 200 optredens per jaar is hij een veelgevraagd artiest. In zijn eigen formatie Piano Royale is hij ‘ready to rock your socks off!’

Benjamin Kuijpers

Deze zanger & saxofonist speelde in binnen- & buitenland in iedere formatie die hij kon vinden! Rock / Soul / Disco, bring it on! Met veel plezier zingt hij de sterren van de hemel of vult hij Johnny aan met scheurende sax-solo’s. Door zijn ruime ervaring in pianoshows kan hij snel inspelen op de wensen van het publiek en speelt hij jouw favorieten misschien wel mooier dan het origineel..!

Uitbreidbaar met extra muzikanten

Wil je nog meer? Piano Royale is desgewenst uit te breiden met een swingende drummer of een te gekke zangeres!

Piano Royale…. Heb je ze eenmaal gezien, dan vergeet je ze nooit meer!

Piano Royale boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piano Royale te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piano Royale wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Piano Royale viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Piano Royale online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piano Royale boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Piano Royale kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Piano Royale boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!