Guido’s Orchestra boeken?

Guidos-Orchestra-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Guidos Orchestra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Guido’s Orchestra

Guido’s Orchestra is een professioneel en energiek poporkest; een popband en een klassiek orkest in één. Door deze unieke combinatie kan Guido’s Orchestra bijna elk muzikaal genre spelen en slaat het bruisende orkest een brug tussen pop en klassiek.

Boekingen Guido’s Orchestra

Enkele highlights van de afgelopen jaren:

 • Negen (meervoudig) platina CDs/ DVDs en 3 gouden platen
 • Live voor meer dan 1,7 miljoen bezoekers opgetreden
 • Succesvolle grote solo tournees in de USA, Canada en China
 • Samengewerkt met vele artiesten, waaronder Lionel Richie, Symply Red, Diana Ross, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Anouk, DJ Afro Jack, Caro Emerald, Nick & Simon, Doe Maar, Van Velzen, Jan Smit, Alessandro Safina, Slagerij van Kampen en vele anderen
 • Commercials verzorgd voor McDonald’s, de Rabobank, WNF (Seastars) en DELA. De DELA commercial “waarom wachten met iets moois zeggen” won de prestigieuze ‘Cannes Lion d’Or Grand Prix’ prijs in Cannes (FR)
 • Grote TV optredens primetime in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland
 • Muzikaal eindverantwoordelijk en participerend in het concept ‘Symphonica in Rosso’.

Kom in de stemming

Guido’s Orchestra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Guidos Orchestra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Guidos Orchestra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Guidos Orchestra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Guidos Orchestra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Guidos Orchestra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Guidos Orchestra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Guidos Orchestra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!