Tiny Little Big Band boeken?

Tiny-Little-Bigband-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Tiny Little Bigband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tiny Little Bigband

De band bestaat uit leadzanger Franklin Brown, bekend van zijn deelname aan het songfestival, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter. Al sinds het ontstaan van de band beheerst de Tiny Little Big Band de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. Daarom zijn ze regelmatig te vinden op plekken als het Amstel Hotel, Huis Ter Duin en andere toplocaties.

Voor iedere gelegenheid te boeken

Het repertoire bestaat uit klassieke jazznummers van oa. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. Maar ook swingende dansbare versies van moderne songs in een geheel eigen jasje gestoken. Dat afgewisseld met sfeervolle ballads maakt dat de band geschikt is voor elke gelegenheid en locatie. Of het nu een stijlvol diner is, een bruiloft of een spetterend bedrijfsfeest, de TinyLittleBigBand zorgt voor de juiste ambiance. De TinyLittleBigBand treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Ze zijn te boeken als viermans combo, als compacte bigband met een blazerssectie, maar ook met gastzangers/zangeressen zoals bv. Karin Bloemen of de Triolettes.

Boekingen Tiny Little Bigband

De Tiny Little Bigband heeft al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden

Kom in de stemming

Tiny Little Big Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tiny Little Bigband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tiny Little Bigband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tiny Little Bigband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tiny Little Bigband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tiny Little Bigband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tiny Little Bigband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tiny Little Bigband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!