Haris boeken?

Harris-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Haris boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Haris

De Nederlandse zanger Haris zag op 25 mei 1995 het levenslicht. De Eindhovenaar van Bosnische afkomst kreeg zijn liefde voor muziek met de paplepel ingegoten, maar dan wel vooral muziek die zijn ouders graag luisterden. “Ik ben opgegroeid met Bosnische muziek”, vertelt de 24-jarige zanger. “We luisterden niet naar The Beatles of Queen. Joegoslavië had zijn eigen rockscene. Ze kenden het wel, maar we hielden van bands als Bijelo Dugme en Crvena Jabuka. Die maakten muziek op het niveau van The Rolling Stones.” Haris verwierf nationale bekendheid toen hij op achttienjarige leeftijd het vijfde seizoen van X Factor won en een hit scoorde met ‘Playing With Fire’. Het parcours dat talentenjachtwinnaars doorgaans afleggen, was echter niet de richting die Haris opwilde. “Ik merkte al vrij snel dat ik een stempel kreeg opgedrukt omdat ik aan X Factor had meegedaan”, aldus Haris.

X Factor-traject

Toen Haris het X Factor-traject achter de rug had, ging hij zich bezinnen over de volgende stap in zijn loopbaan. In alle rust werkte hij aan de EP ‘Bedroom Sessions’ die hij letterlijk in de slaapkamer bij zijn ouders thuis opnam. “Dan werd ik wakker op maandagochtend en ging ik in mijn onderbroek op een stoel zitten met een gitaar erbij en dan nam ik met mijn crappy ochtendstem een nummer op”, vertelt Haris met een glimlach. Tot zijn verbazing werden de akoestische tracks erg vaak beluisterd toen ze in april 2015 online verschenen. Hij hoopte de nummers opnieuw op te nemen met een gerenommeerde producer. “We kwamen er niet uit met di producer. Hij vond het te speels en wilde niet veel aan de originele tracks veranderen. Dat was voor mij een keerpunt: toen ben ik zelf muziek gaan produceren.”

Vertrouwen

De muziek die hieruit voortkwam, was een mix van pop, R&B en elektronische beats, maar wel met de rake teksten van een singer-songwriter. Gewapend met een laptop en wat synthesizers leverde Haris in oktober 2018 de EP ‘Side Effects’ af. “Ik kan bij wijze van spreken op kantoor met een koptelefoon op iets in elkaar knutselen op mijn laptop”, licht Haris toe. “Ik vind het fijn dat ik dat overal kan doen, dat maakt het voor mij ook nog wat oprechter.” Nog geen jaar na de release van de EP ‘Side Effects’ liet Haris in oktober 2019 opnieuw van zich horen. Voorafgaand aan het Amsterdam Dance Event werd de single ‘Perfect’ gelanceerd, een samenwerking met het begenadigde dj-duo Lucas & Steve. Het nummer is gebaseerd op de melodie van de legendarische jaren ’80-hit ‘Take On Me’ van de Noorse groep a-ha. “’Perfect’ gaat erover dat je elkaar vertrouwen geeft”, stelt Haris, die beschrijft dat de track is gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen.

‘Bedroom Sessions’

In dezelfde slaapkamerstudio waar hij vier jaar eerder ‘Bedroom Sessions’ opnam, werkte Haris ondertussen aan een volwaardig album. “Mijn vader vraagt wel eens of het wat zachter kan”, lacht de muzikant. Haris vond dat hij zich op zijn nieuwe songs écht bloot moest geven. “Ik ben heel erg zoekende geweest. Mijn voorgaande nummers waren heel erg sexy, want dat was makkelijk. Het was makkelijk omdat ik niet altijd eerlijk hoefde te zijn.” Het werd een streven van Haris om meer zijn emoties te tonen in zijn songteksten. Dit resulteerde in een van zijn meest oprechte nummers tot nu toe, de single ‘Shivers’.

Kippenvel

Veel eerlijker en intiemer dan in de songtekst van ‘Shivers’ is Haris voorheen nooit geweest, geeft hijzelf toe. “Het gaat over het eerste moment dat je merkt dat je liefde ook fysiek kunt voelen. Als je intiem bent met iemand, is dat gewoon fijn, maar ik had nooit echt ervaren dat ik intiem was en dat ik over heel mijn lichaam rillingen kreeg. Ik besefte dat ik zo erg van die persoon hield dat ik wilde uitspreken: ik wil jou dat gevoel altijd geven, die fysieke liefde.”

Boekingen Haris

Met ‘Shivers’ is Haris een nieuwe weg ingeslagen en die route zet hij voort in al zijn nieuwe werk. “Stel je voor, je hebt de middelbare school net afgemaakt en je moet een keuze maken. Wat je doen? Wat ga je studeren? In de meeste gevallen weten mensen het niet. Veel mensen nemen een tussenjaar, maar met mijn muziek heb ik nooit echt een tussenjaar gehad. Vanaf het moment dat ik begon, ben ik altijd liedjes blijven maken. Daar zat nooit een idee of een visie achter. ‘Shivers’ is hoe ik altijd had willen klinken. Alle liedjes die daarna kwamen, zijn met een idee gemaakt.”

Kom in de stemming

Haris boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Haris te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Haris wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Haris viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Haris online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Haris boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Haris kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Haris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!