Kris Kross Amsterdam boeken?

Kris-Kross-Amsterdam-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kris Kross Amsterdam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam (KKA): is een gerenommeerd, krachtig, energiek trio is, met hitsingles en shows wereldwijd ooit ontstaan met twee broers in 2011 in Amsterdam. Met hun naam als eerbetoon aan het legendarische Amerikaanse duo uit de jaren 90 hiphop gouden eeuw – Kris Kross, waar ze zo dol op zijn – wilden de broers Sander en Jordy Huisman een geluid creëren dat hun talloze invloeden op naadloze wijze smeedde. De broers besloten om feesten te organiseren in Amsterdam, hun geboortestad. Hier konden ze precies spelen wat ze misten in de Nederlandse clubscene: een onconventionele mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. Jordy en Sander hadden eerst hun eigen act, maar later in 2014 bundelden MC Yuki Kempees hun krachten. Sindsdien ging Kris Kross Amsterdam verder als trio.

Deal met platenlabel Spinnin ‘Records

2015 was het jaar dat Kris Kross Amsterdam een deal sloot met het platenlabel Spinnin ‘Records en hun eerste release ooit had: “Tot de ochtend”. Nadien liet KKA meerdere releases op het label vallen, met een extreem grote impact, die wereldwijd de aandacht trokken. Onder deze releases zijn: “SEX”, een internationale megahit met Cheat Codes met meer dan 515 miljoen streams, “Are You Sure?”, Een enorme samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ ign, “Vámonos “Met voormalig Fifth Harmony-zanger Ally Brooke en rapper Messiah, en de release met Conor en The Boy Next Door,” Whenever “. Deze track is afkomstig van Shakira’s “Whenever, Wherever”, maar werd ondergedompeld in KKA-stijl en werd de ultieme zomerhit van 2018. “Whenever” is goed voor meer dan 173 miljoen streams in totaal en kreeg wereldwijde aandacht van Billboard Dance Chart, Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify. Om het helemaal af te maken, heeft het record een gecertificeerde platinastatus in Nederland en Zweden bereikt – en een gouden status in Finland. Met hun nieuwste en eerste Nederlandse hit “Hij Is Van Mij” klom KKA onmiddellijk naar een Nederlandse # 1 positie. Deze pakkende, prestigieuze releases – die typisch zijn voor het KKA-geluid – verzamelen samen meer dan het waanzinnige aantal van 1 miljard streams.

Boekingen Kris Kross Amsterdam

Naast het maken van hitsingles, hebben de jongens van Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Ze nemen hun wilde energie overal mee naartoe en verliezen nooit hun Amsterdamse mentaliteit: het feest is waar KKA is. Elke show die ze doen is een unieke ervaring op zich. Met het hosten van verschillende podia en gemarkeerde sets in Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE), Ultra Music Festival (VS), bewijst Kris Kross Amsterdam steeds meer dat ze een uiterst getalenteerd collectief zijn dat laat zien dat het een nog grotere succesvolle act wereldwijd.

Kom in de stemming

Kris Kross Amsterdam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kris Kross Amsterdam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kris Kross Amsterdam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kris Kross Amsterdam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kris Kross Amsterdam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kris Kross Amsterdam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kris Kross Amsterdam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kris Kross Amsterdam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!