Heino boeken?

heino boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Heino boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Heino

Heino is zo’n stijlicoon dat er zelfs een spreekwoord over hem bestaat: “Wer Heino nicht kennt, der hat die Welt verpennt.” (Wie Heino niet kent, is aan de wereld voorbij gerend).

Van beroep is Heino – een pseudoniem voor Heinz-Georg Kramm – eigenlijk banketbakker, maar sinds 1955 zingt hij al op bruiloften en partijen. Geboren op 13 december 1938 in Düsselforf-Oberblik is hij één van de bekendste Schlagerzangers in Duitsland en de omringende landen.

Boekingen Heino

Heino’s uit duizenden herkenbare stemgeluid wordt gekarakteriseerd door een donkere klank. Zijn grootste hits variëren van berg- en zeemansliederen, marsmuziek en volkswalsen tot echte Schlagerskrakers, met Blau Blüht Der Enzian als een van zijn grootste klassiekers. Met zijn lichte haren en donkere zonnebril heeft Heino over de hele wereld opgetreden en geniet hij nog altijd een grote populariteit. Een bekend onderzoeksinstituut maakte bekend dat Heino bekend is bij 98% van de Duitse bevolking. In Heino’s autobiografie wordt vermeld dat zelfs 59% van alle Duitsers zichzelf als “Heino-fan” betitelt. Maar ook buiten Duitsland genieten zijn hits bekendheid. Zo zijn er in China en Polen taalinstituten waar de Duitse taal onderwezen wordt met behulp van teksten van Heino’s liederen. In juli 2009 trad Heino samen met Andre Rieu op, op ’t Vrijthof te Maastricht.

Kom in de stemming

Heino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Heino te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Heino wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Heino viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Heino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Heino boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Heino kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Heino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!