Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Helene-Fischer-Tribute-by-Natasja
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Helene Fischer Tribute by Natasja

Geniet ‘Atemlos’ van een optreden van Helene Fischer met dé Helene Fischer Tribute door Natasja. In een set van een half uur brengt Natasja de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Achterbahn, Regenbogenfarben, Null auf hunder, Immer Wieder en vele andere meezingers.

Boekingen Helene Fischer Tribute by Natasja

Helene Fischer Tribute by Natasja beschikt over jarenlange podiumervaring, als klein meisje zong ze al in Duitsland en schlager zit in haarbloed. Met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar performance is niet onopgemerkt gebleven, ze werd zelfs door Eva Jinek aan tafel gevraagd om te praten over het fenomeen Helene Fischer en live te zingen voor een miljoenenpubliek op de Nederlandse Tv. Natasja is met stip de beste Helene Fischer Tribute van Nederland.

Naast haar ervaring als professioneel zangeres, heeft zij veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning alsook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dichtbij het origineel komen.

Bekende Duitse meezingers

En mocht u bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausendmal Belogen, Ein Festival der Liebe, Du en vele andere voor iedereen bekende Duitsche Schlagers, dit alles om een topoptreden neer te zetten voor al uw gasten!
Een optreden van Natasja is altijd GeSchlagt !

Kom in de stemming

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Helene Fischer Tribute by Natasja te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Helene Fischer Tribute by Natasja wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Helene Fischer Tribute by Natasja viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Helene Fischer Tribute by Natasja online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Helene Fischer Tribute by Natasja kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!