Henrique Rodriguez boeken?

henrique rodriguez boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Henrique Rodriguez boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Henrique Rodriguez

Henrique Rodriguez nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar ’s werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië nia Spanje naar Portugal en van MExico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika.

Henrique Rodriguez is uniek in zijn soort door het feit dat hij een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid& Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue.
GUANTANAMERA, LAMBADE, MARIA, BAMBOLEO, LA BAMBA, MARINA, EL POROMPOMPERO, CARUSO, QUANDO QUANDO QUANDO, VOLARE, MACARENA, PIOVE, GIRL FROM IPENEMA, LA SCIATE MI CANTARE, MARIA ISABEL, MALAGUEÑA.

Henrique Rodriguez altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met Henrique Rodriguez.

Boekingen Henrique Rodriguez

Wie is Henrique Rodriquez? Henrique Rodriquez is een beroepsmusicus met 25 jaar ervaring als zanger, multi-instrumentalist, entertainer en componist. Hij volgde zijn muziek- en lerarenopleiding zowel op de Nederlandse Antillen als in Nederland. De tropische warmte klinkt vandaag nog door in zijn muziek.

Henrique treedt op in én buiten Nederland: op privé- en bedrijfsfeesten, met verschillende formaties maar ook solo als zanger-gitarist.

Henrique heeft zich gespecialiseerd in het optreden in zorgcentra voor ouderen en verstandelijk en/of lichamelijk beperkten. Daartoe heeft hij de volgende voorstellingen samengesteld rond diverse onderwerpen. In overleg kunnen deze programma’s op maat worden gemaakt, naargelang de situatie en de wensen van de opdrachtgever.

Globetrotter

Henrique neemt u mee op een muzikale reis door zeven werelddelen. De mooiste liedjes uit het zuiden van de Verenigde Staten, Mexico, Cuba, Jamaica, Paraguay, Spanje, Italië, Griekenland en nog vele andere landen passeren de revue en omdat niet iedereen Engels, Spaans of Italiaans verstaat vertelt de zanger op een ludieke wijze over de inhoud van de liedjes.

Zomaar een greep uit het repertoire: ‘O Sole Mio, Funiculì Funiculà, El Porompompero, Island In The Sun, Country Roads, Jambalaya, Guantanamera, The Girl from Ipanema etc.

Praktische Informatie

Henrique kan zowel akoestisch als licht versterkt spelen, op een podium of gezellig tussen de mensen op de huiskamer, dagcentrum of afdeling. Hij verteld waar de niet-Nederlandstalige liedjes over gaan en maakt een gezellig onderonsje van elk optreden.

Hij brengt alle benodigde apparatuur zoals geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm en laptop zelf mee.

Henrique Rodriguez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henrique Rodriguez te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henrique Rodriguez wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Henrique Rodriguez viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Henrique Rodriguez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henrique Rodriguez boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Henrique Rodriguez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Henrique Rodriguez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!