Robbie Smots boeken?

icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robbie Smots boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robbie Smots

Robbie Smots antwoord op de vraag wie zijn grote voorbeelden zijn :”Eddy Breck, omdat hij er altijd zo mooi uitziet en Dennie Christiaan omdat die ook Nederlands ken!”

Waar iedereen dacht dat Robbie Smots zou belanden in de duistere steegjes van de randstad, daar dacht hij aan de felle volgspots van een uitverkocht Ahoy!

Robbie Smots, de romantische zanger/presentator en lieveling van rozen minnend Nederland, zingt de mooiste liedjes van o.a. Ronnie Tober, Eddy Wally, Corrie Konings, Frans Bauer.

Boekingen Robbie Smots

Natuurlijk ook eigen copie-sities paseren de revue als: Robbie goes vochtige wangen en Robbie goes romantics.

Het optreden van Robbie Smots is zeer dynamisch en interactief. Inclusief een muziekquiz die zijn doel totaal voorbijschiet en veel humor. Kortom een hilarische en gezellige feestavond.


Kom in de stemming

Robbie Smots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robbie Smots te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robbie Smots wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robbie Smots viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robbie Smots online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robbie Smots boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robbie Smots kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robbie Smots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!