Henny Huisman boeken?

Henny-Huisman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Henny Huisman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Henny Huisman

Betreed de boeiende wereld van onvergetelijk entertainment met de onbetwiste grootheid van de Nederlandse televisie: Henny Huisman! Met een indrukwekkende track record en een charisma dat gedurende decennia de harten van mensen heeft veroverd, is Henny de ultieme presentator die uw evenement naar ongekende hoogten zal tillen. Ervaar de magie van een bijzondere gebeurtenis met Henny Huisman als de spraakmakende gastheer.

Boekingen Henny Huisman

Van sprankelende personeelsfeesten met hun eigen playbackshow tot soundmixshows. Henny brengt de sfeer mee die je verwacht en op het einde zingt hij zoals altijd ‘Met z’n Allen’ met het hele publiek wat gegarandeerd leidt tot een spectaculaire afsluiter van jouw evenement.

Meer dan 40 jaar TV ervaring

Henny heeft diverse programma’s gepresenteerd, waaronder de Mini Playbackshow, Soundmixshow, Surpriseshow, 123 Show en Huize Huisman. Momenteel schittert hij in Beter Laat Dan Nooit bij SBS 6. Met talloze tv-prijzen op zijn naam maakt hij al vier decennia lang televisie, waarvan de formats wereldwijd zijn overgenomen.

Henny Huisman als presentator, host op bedrijfsfeest, festival?

Of je nu een festival, bedrijfsevenement, een jubileumfeest of een ander speciaal moment organiseert, een optreden met Henny Huisman zal zeker bijdragen aan de onvergetelijkheid van het evenement. Zijn energieke presentatie, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring en innemende persoonlijkheid, maken hem de ideale keuze voor een boeiend en vermakelijk optreden dat nog lang in de herinnering van het publiek zal blijven hangen. Boek Henny Huisman en geef je evenement de sprankelende touch van een Nederlandse entertainmentlegende.

Kom in de stemming

Henny Huisman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henny Huisman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henny Huisman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Henny Huisman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Henny Huisman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henny Huisman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Henny Huisman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Henny Huisman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!