Het Comité Orkest boeken?

het comite orkest boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Het Comité Orkest boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Het Comité Orkest

De leden van Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen. Maar dan wel op hún manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité Orkest maakt haar eigen arrangementen, zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer ineens anders klinkt. Maar maakt u zich geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden!

Boekingen Het Comité Orkest

Het Comité Orkest kan mobiel optreden en de bezetting bestaat uit: accordeon/ukelele, drum, contrabas en 3 zeer stemmige vocalen. Er wordt dan gebruik gemaakt van kleine versterking.

Ook vanaf een podium krijgen ze de zaal gemakkelijk op z’n kop. Een feest van herkenning.

Ze zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, festival, jubileum, theater, winkelcentrum en veel meer. Zo zijn ze eigenlijk overal in te zetten.

De Top 2000 Draait Door!!!

U draait aan het rad, Het Comité Orkest speelt! Zo wordt het spel met de draaischijf gespeeld. Het publiek mag draaien en het nummer wat valt is het lied dat correspondeert met een nummer uit de lijst der lijsten. Het Comité Orkest zal vervolgens het nummer, op geheel eigen wijze, ten gehore brengen. Op en top interactie! Geniet van een avond muziek, humor, meezingers en heel veel plezier met de top 2000 ietsje anders!

Kom in de stemming

Het Comité Orkest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het Comité Orkest te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het Comité Orkest wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het Comité Orkest viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het Comité Orkest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het Comité Orkest boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het Comité Orkest kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het Comité Orkest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!