Roept u Maar! boeken?

Trio-Roept-U-Maar-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Roept u maar! boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roept u Maar!

Roept u Maar ! Ze zijn er! Uw ultieme licht versterkte trio is een feit. U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek!

Roept u maar en onze avonturiers spelen het ter plekke voor u! Virtuoos komen zij sterk uit de hoek met contrabas, gitaar en cajon om uw muzikale wensen te vervullen. Grappig, muzikaal en altijd spontaan.

Trio Roept u Maar speelt tegenwoordig ook licht versterkt. Met een mobiele geluidsbox geven zij net dat beetje extra aan uw receptie, ontvangst of borrel.

Boekingen Roept u Maar!

Onze helden verdienden hun sporen al lang en breed in de eredivisie bij de Corona’s, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer, teveel om op te noemen.

Daarom roepen wij met gepaste trots: Dames en Heren, Roept u Maar!

Kom in de stemming

Roept u Maar! boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roept u maar! te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roept u maar! wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roept u maar! viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roept u maar! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roept u maar! boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roept u maar! kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roept u maar! boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!