Huub Hangop boeken?

huub hangop boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Huub Hangop boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Huub Hangop

De carrière van de veelzijdige op 10 september 1960 te Hoeven (N.Br.) geboren zanger, entertainer, muzikant, dj, tapdanser en presentator Huub Hangop start rond 1970. In de garage van de familie Hangop met de playback band The Music Make Band. In 1973 krijgt hij zijn eerste gitaarles en in 1977 worden de nep instrumenten vervangen door echte!

Huub begint als toetsenist en zanger in ‘Ora et Labora’ op bruiloften- en partijen. In 1979 wordt hij bassist bij de nederpunkband ‘De Kondoomz’ en niet veel later leadzanger van de rock & rollband ‘Herb Mews and the Mules’ (waarmee hij tot 1993 optrad). Ondertussen breekt hij in 1982 door met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. Het is de bekende ex radio-dj Willem van Kooten (Joost den Draaier), tevens platenbaas, die Huub dan in zijn stal haalt.

Eerste cd-album

In datzelfde jaar komt Huub in de finale terecht van de Frank Sinatra Imitatie-wedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al. Daarna volgt een stormachtige carrière met vele hitsingles. Zijn eerste cd-album verschijnt in 1993: “De Allerergste Van Huub Hangop”. Daaruit volgt komt z’n eerste hit notering met “Wat ben Je Lelijk Van Dichtbij”.

Huub wordt elk jaar populairder met veel optredens in binnen- en buitenland, op de nationale televisie en hij wordt zelfs televisiepresentator (bij Veronica’s Call-tv in 1995 en 1996). Mede dankzij radio-dj Ruud de Wild wordt in 1999 de single: “Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant” en kanjer van een hit. In 2006 wordt Huub advocaat, maar blijft wel gewoon platen uitbrengen, waaronder in 2007 het jubileum (mini-)album “Vijf Nieuwe Irritaties”.

Boekingen Huub Hangop

Als Huub in 2011 zijn toga aan de wilgen hangt, start hij een samenwerking met de bekendste feest-dj van Nederland, dj Maurice, en met Berk Music. Hiermee maakt hij wederom de gekste feest knallers, die je hoort op elk feest en natuurlijk met carnaval!

Kom in de stemming

Huub Hangop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Huub Hangop te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Huub Hangop wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Huub Hangop viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Huub Hangop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Huub Hangop boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Huub Hangop kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Huub Hangop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!