Ian van Dahl boeken?

Ian-van-Dahl-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

Ian van Dahl boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Bigorafie Ian van Dahl

Op het podium wordt Ian Van Dahl vertegenwoordigd door Annemie (Vocalen) en 2 tot 6 dansers. Annemie is geboren in Herk-De-Stad in België op 14 Juli 1978. Ze begon met zingen op haar zevende. Ze is geboren in een zeer muzikale familie, haar moeder en zus zingen ook. Ze volgde lessen in klassieke muziek en nam ook zanglessen. Ze studeerde moderne talen en kunstgeschiedenis, die eigenlijk zouden leiden tot een carrière als styliste. Deze drang om ooit nog een mode-designer te worden is er nog steeds, ze spendeert veel tijd aan haar stijl. Ze draagt veel haute couture kleding, zoals Vivienne Westwood en Pacco Rabane. Het is nog steeds een droom van haar om ooit een eigen kledinglijn te beginnen. Algemene gedachten van haar over kleding zijn: ‘Less is more’ en kleding moet tijdloos zijn.

Castles in the sky

De oorzaak van haar brede muzikale achtergrond is een grote CD-collectie: van Rock en R&B tot Lounge en Klassieke muziek. Ze is vooral een fan van 90’s-muziek. Haar favoriete artiesten zijn: Prince, Lenny Kravitz en Faithless. Ze verbleef twee zomers in Ibiza en sindsdien is ze ook helemaal ‘into Dance’. Het leven daar was niet altijd gemakkelijk, ze heeft daar veel over het leven in het algemeen geleerd. Al deze invloeden zijn terug te vinden in de teksten en vocale melodielijnen van de ‘Ian Van Dahl’-singles. Ze had contact met veel producers, maar ze hoorde niet echt iets wat ze mooi vond. Maar toen Christopher & Eric haar “Castles in the sky” lieten horen, was ze onmiddellijk overtuigd.

Fantastische liveshow

Annemarie heeft het momenteel zeer druk. Behalve voor haar werk op het Ace-album (ze heeft de vocalen voor 8 nummers geschreven, en de zang op alle nummers verzorgd), heeft ze ook vele songs geschreven voor het komende album. Haar meeste tijd brengt ze door in verschillende gebouwen over heel de wereld met haar fantastische liveshow. Wanneer ze niet op weg of in de studio zit, is ze bezig met fotosessies en interviews. Behalve dat, neemt ze nog altijd zanglessen.

Boekignen Ian van Dahl

De producers achter Ian van Dahl zijn Christophe Chantzis en Erik Vanspauwen die samen met Annemie, het eerste album geproduceerd hebben. Ook Peter Luts en David Vervoort, bekend van Lasgo, hebben meegeproduceerd. Dit team heeft door hun vele club- en commerciele projecten veel respect verdiend over de hele wereld, deze samenwerking heeft ook weer geleid tot een nieuw album van wereldklasse.

The ‘Move’ dancers

The Move, de dance school, geleid door Patrick De Coninck, is het bureau dat de begeleidende dansers verzorgd tijdens de optredens van Annemie. 2 tot 6 dansers geven wat extra pit aan de al spectaculaire show. 8 dansers zijn permanent standby, om de continuiteit te waarborgen.
De show zelf bevat opzwepende choreografie en acrobatische verrassingen die regelmatig vernieuwd worden, om het publiek te blijven verrassen.

Kom in de stemming

Ian van Dahl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ian van Dahl te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ian van Dahl wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ian van Dahl viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ian van Dahl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ian van Dahl boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ian van Dahl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ian van Dahl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!