iAne – Vocal DJ boeken?

iane vocal dj boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

iAne - Vocal DJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie iAne – Vocal DJ

Een multitalent met een passie voor muziek, dat is iAne! Ze was pas vier toen haar vader haar keyboard leerde spelen, in Padang op Sumatra (Indonesië). Op haar tiende stond iAne voor het eerst als zangeres op het podium en voelde meteen: Ik wil hier niet meer vanaf. In 2003 kwam iAne naar Nederland. Ze trad op met diverse bands op in heel Europa en had veel succes in de Indonesische muziek. Maar toen ze in 2008 begon te experimenteren met een eenvoudige dj-set, ging er een nieuwe wereld voor haar open en werd mixen haar nieuwe passie.

Zo nam ze samen met haar partner Rody Indonesische dangdut-muziek op met louter Nederlandse musici en stonden ze met hun maandelijkse jamsessies in Almere aan de wieg va neen levendige jambeweging. Daarnaast ontwikkelde ze de smooth sundays: middagen met jazzy lounge dj-muziek met zang van iAne en livemusici.

Boekingen iAne – Vocal DJ

2016 begon zij haar eigen platenlabel ‘Tjoens’ en nam iAne tracks op met grote namen als Dutchflower, Leon Sherman en Wulf. En met succes: ‘Love Blind’ kwam op nummer 15 van de dance hitlijst DB962 Report en ‘I Turned Into Us’ op nummer 12! In 2020 staat er een wereld release op de agenda!

  • Multitalent: vocal dj, zangeres en co-producer;
  • Unieke dj-performances met live musici én eigen zang!;
  • Charmante, geboren entertainer met veel internationale podiumervaring;
  • Beschikbaar voor exclusieve optredens en bedrijfsevenementen.

Kom in de stemming

iAne – Vocal DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om iAne – Vocal DJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u iAne – Vocal DJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met iAne – Vocal DJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u iAne – Vocal DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

iAne – Vocal DJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u iAne – Vocal DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

iAne – Vocal DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!