Jelle van Dael boeken?

Jelle-van-Dael-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jelle van Dael boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jelle van Dael

p 18-jarige leeftijd begon haar reis toen ze een tv-talentenjacht won op zoek naar het nieuwe gezicht en de nieuwe stem van de populaire Belgische popgroep Lasgo. Gedurende 11 jaar toerde ze over de hele wereld, trad op in de grootste arena’s, beroemdste clubs en coolste festivals in alle uithoeken van de wereld. Altijd hongerig naar nieuwe kansen, werd ze ook een aantal jaren tv-presentator voor de gerenommeerde muziekzender JIMtv en nam ze deel aan de Dancing With The Stars-serie van 2010.

Solocarrière voor Jelle van Dael

2019 is het begin van een nieuwe solocarrière voor Jelle van Dael. Ze wil de wereld van achter de decks herontdekken, DJ’s en zang combineren en herdefiniëren wat het betekent om een ​​live artiest op het podium te hebben. Een nieuwe, zeer unieke en betoverende ervaring voor de drukte!

Boekingen Jelle van Dael

Haar nieuwste samenwerking ‘Superman’ met Coone heeft meer dan 10.000.000 streams op Spotify en heeft de muziekindustrie alle oren voor Jelle’s songwriting. Jelle van Dael werkt momenteel aan haar debuut solo-album en wil je zeker in de gaten houden. Wat maakt haar blij? Een menigte die helemaal gek wordt. En geloof me, dat doen ze altijd!

Kom in de stemming

Jelle van Dael boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jelle van Dael te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jelle van Dael wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jelle van Dael viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jelle van Dael online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jelle van Dael boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jelle van Dael kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jelle van Dael boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!