Kim Kaos boeken?

Kim Kaos boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kim Kaos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kim Kaos

Kim Kaos is het nieuwste opkomende DJ-talent van Nederland. Opgegroeid in een van de belangrijkste danssteden van Nederland, Rotterdam raakte op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake’s Roog & Erick E zag optreden. Daarna besloot ze zich te wijden aan het DJ-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het vak en de kunst van DJ-en en produceren.

Boekingen Kim Kaos

Maandenlang oefenen resulteerde in haar eerste dj-optreden in één van de oudste en bekendste dansevenementen van Rotterdam, METZ. Haar muzikaliteit en enthousiasme maakten haar erg populair, wat toen resulteerde in andere optredens op verschillende locaties en evenementen in Nederland. Ze trad op in Club NL en Escape Amsterdam; BC Bloomingdale; Geheime Liefde Festival, Utrecht; Broodroosterfeest, Rotterdam en nog veel meer.

House Music van goede kwaliteit

Ze heeft ook het podium gedeeld met artiesten als Roger Sanchez (US), Mark Knight (VK), Tough Love (VK), Flashmob (ITA), Roog, Erick E, Funkerman, Benny Rodrigues, La Fuente, Luuk v. Dijk, Dennis Quin en Rene Amesz, om er maar een paar te noemen. Haar sets zijn een mix van Deep, Uplifting en Techy House vibes, met een gedegen kennis van House Music van goede kwaliteit. Ze is momenteel hard in de studio bezig om haar debuut te maken als producer.

Kim is een zeer uniek artiest, die een echte aanwinst zal zijn voor de Nederlandse en internationale house scene!

Kom in de stemming

Kim Kaos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kim Kaos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kim Kaos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kim Kaos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kim Kaos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kim Kaos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kim Kaos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kim Kaos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!