IMI Rtist boeken?

imi rtist boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Michael Jackson Tribute

IMI Rtist boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie IMI Rtist

IMI had op jonge leeftijd al indruk gemaakt als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa toerde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als ‘De Nederlandse Michael Jackson’ na zijn deelname aan het RTL4 programma ‘My name is Michael’. Gedurende zijn solo show neemt hij je mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop. Een tributeshow uit bewondering en met groot respect door deze artiest. Muzikaal indrukwekkend en door de live aanvulling van dansers wordt het show element zeker niet vergeten!

Michael Jackson is een popzanger oorspronkelijk uit Gary, Indiana. Wereldwijd heeft hij tussen de 300 en 750 miljoen albums en singles verkocht. Jackson startte zijn carrière in ‘The Jackson 5’, een groep waarin de gebroeders Jackson zaten. Met opvallende videoclips en zijn imago, versterkte hij zijn muziek. Een voorbeeld is een van de bekendste videoclips aller tijden: ‘Thriller’. De clip duurde maar liefst 14 minuten. De de clip van ‘Scream’ kostte zelfs 7 miljoen dollar. Sinds 1995 bezit deze video het record duurste muziekclip ooit.

Boekingen IMI Rtist

Michael Jackson werd vaak beticht van apart gedrag waardoor de pers meer over zijn privéleven schreef, dan over zijn muziek. Hij werd afgeschilderd als iemand die zich van de rest van de wereld afsloot en meer tijd met kinderen en dieren besteedde. Hierdoor kreeg hij de bijnaam ‘Wacko Jacko’, een naam die hij verafschuwde. Op 25 juni 2009 werd The King of Pop in zijn woning met een hartstilstand aangetroffen. Hits van Jackson zijn ‘Thriller’, ‘Billie Jean’ en ‘Beat it’.

Kom in de stemming

IMI Rtist boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om IMI Rtist te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u IMI Rtist wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met IMI Rtist viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u IMI Rtist online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

IMI Rtist boeken

Dus bent u benieuwd hoe u IMI Rtist kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

IMI Rtist boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!