Bart Brandjes boeken?

bart brandjes boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Bart Brandjes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bart Brandjes

Bart Brandjes, de jonste telg uit een gezin met 11 kinderen, werd op 26 juli 1962 geboren in Uitgeest, een pittoresk dorp in de provincie Noord-Holland. Muziek en de schone kunsten staan centraal in het huishouden van de familie Brandjes. Barts vader, die onlangs overleed, was binnenhuisarchitect en kunstschilder. Barts broer Michel is een befaamd pianostemmer, die zijn diensten verleent aan vooraanstaande klassieke pianisten als Maria Joao Pires, Alfred Brendel en vele anderen, terwijl zijn broer Kees het architecturale spoor van zijn vader volgde. Diverse zussen van Bart schilderen en beeldhouwen. Ondernemersbloed stroomt ook ruimschoots in Barts familie.

Al op jonge leeftijd is Bart gefascineerd door muziek en drums in het bijzonder. Art Blakey is zijn held en grote voorbeeld. Hij besluit dat hij dat ook wil doen. Deze droom komt dichter bij wanneer de Dutch Swing College Band optreedt in zijn geboorteplaats en Bart zijn eerste drumstel koopt van de drummer, slagwerkvirtuoos Huub Janssen.

Uitzonderlijke vocale vaardigheden

Vanaf dat moment zijn Barts eerste bandjes een feit. Hij gaat intensief oefenen en treedt al snel op. Kenmerkend voor Barts karakter is zijn brede muzikale interesse qua repertoire, waarbij hij zich door verschillende stijlen laat inspireren. Niet alleen jazz, zijn grote liefde, maar ook soul, (hard)rock en zelfs het levenslied staan op het repertoire. Behalve dat hij snel naam maakt als uitstekende en veelzijdige drummer, vallen ook zijn uitzonderlijke vocale vaardigheden op. Barts grote bereik en aanzienlijk improvisatietalent brengen wereldwijd mensen in vervoering en zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Voordat Bart aan het begin van dejaren 90 beroepsmuzikant wordt, was hij actief als scheepstimmerman bij scheepsbouwer De Vries in Aalsmeer, waar hij werkte aan de befaamde Feadships (wereldwijd beschouwd als de Rolls-Royce onder de jachten) van o.a. Donald Trump. Barts liefde voor de timmerkunst en boten bestaat top op de dag van vandaag. Hij heeft een eigen timmerbedrijf en vaart als trotse kapitein van de Curacao, een prachtige sloep die hij in zijn oorspronkelijke staat hersteld heeft, door de schilderachtige grachten van Amsterdam.

Boekingen Bart Brandjes

In het jaar 2011 is Bart een van de deelnemers aan The Voice of Holland, waar hij de kwartfinale weet te bereiken. Zijn deelname leidt tot een ontmoeting met de Amerikaanse topproducer / gitarist Paul Brown, op voorspraak van DJ The Fonz. In de VS neemt Bart “I Get A Feeling”, zijn eerste single op, gevolgd door zijn debuut-cd “Real Life” in 2012. “Real Life” is opgenomen in Los Angeles, met prominente rollen voor muzikale legendes als wijlen Ricky Lawson (o.a. Whitney Houston, Michael Jackson en de Yellowjackets) en slagwerkgoeroe Lenny Castro, wiens CV te lang is om hier te vermelden, evenals diverse top-studiomusici uit Los Angeles. “Real Life” is uitgebracht op het prestigieuze Woodward Avenue Records-label, dat bekend staat om haar vermaarde smooth jazz-producties.

Kom in de stemming

Bart Brandjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bart Brandjes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bart Brandjes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bart Brandjes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bart Brandjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bart Brandjes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bart Brandjes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bart Brandjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!