Jan Vaartjes boeken?

Jan-Vaartjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jan Vaartjes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jan Vaartjes

Geboren in Assen op 4 mei 1979 en een zeer groot liefhebber van het Nederlandse lied. Jan kwam op zeer jeugdige leeftijd reeds in aanraking met muziek. We gaan even 25 jaar terug in de tijd toen Jan een jaar of acht was, en zijn zussen druk met muziek bezig waren. Beiden konden een aardig deuntje zingen, en deden mee aan diverse talentenjachten in het land, en overal ging Jan ook mee naar toe. Het gezin Vaartjes reisden van de ene show naar de andere, en Jan werd steeds meer geboeid door de muziek en vooral het Nederlandse lied. Zijn zussen wonnen regelmatig de talentenjachten en optredens volgden al snel voor de dames. Ook deden ze mee aan het TV programma “De Pats Boem Show” van Will Luikinga waar ze door gingen naar de TV uitzendingen.. Uiteindelijk zijn ze naar een paar jaar gestopt met de muziek.

Voorliefde voor het Nederlandse lied

Door het succes van zijn zussen heeft Jan, heel veel voorbij zien komen in z´n tienerjaren, en mede daardoor had de muziek zijn aandacht volledig getrokken. Jan had een voorliefde voor het Nederlandse lied en luisterde veel naar geheime zenders. Het eerste geld dat hij verdiende op 15 jarige leeftijd met een krantenwijk werd dan ook meteen besteed aan een Cd. “Originele piraten cd deel 20 “. Toen Jan ongeveer 20 jaar was zong hij weleens in karaoke shows uitsluitend voor de fun, en menigeen zei dat hij daar meer mee moest doen. Maar Jan zag dat helemaal niet zitten en ging liever voetballen, dat vond hij mooier dan het zingen. Dat ging een paar jaar zo door, voetbal kijken met vrienden en muziek draaien.

Als ik in jouw ogen kijk

Opeens gooide Jan het roer om, en kreeg toch de ambitie om te gaan zingen. Hij wou graag een plaat gaan opnemen. Na eerst bij diverse mensen te hebben rondgevraagd, over de dingen die je moet weten voor je aan zoiets begint, volgde hij het advies op van platenkoning J. B. Swart uit Valthermond. Jo adviseerde hem om contact op te nemen met zanger, componist en tekstschrijver: Martin Sterken. Jan belde gelijk met Martin en een afspraak was snel gemaakt. Nadat Jan had uitgelegd wat hij graag wilde, ging Martin aan de slag en zo ontstond in het najaar van 2011 het eerste nummer ”Als ik in jouw ogen kijk”. Eveneens werd er met dank aan William ten Kate, van dit nummer een videoclip gemaakt.

Boekingen Jan Vaartjes

Na het overweldigd succes van het de eerste single volgde mijn tweede single Ik ben verliefd die ook in samenwerking met Martin Sterken is geproduceerd in eind maart 2012. In juli 2012 is mijn derde single uitgekomen genaamd “In Benidorm”. In Maart 2013 is mijn vierde single uitgekomen genaamd “Tranen huil je niet voor niets”. Deze single was een voorloper van mijn eerste album die in april 2013 is uitgekomen genaamd “Eens schijnt de zon”. Deze hele cd zijn eigen nummers en opgenomen bij Martin Sterken. In augustus 2013 is mijn vijfde single uitgekomen genaamd “M’n koffers staan klaar” Eind februari 2014 is mijn zesde single uitgekomen genaamd “Eens schijnt de zon” Ik verheug mij u persoonlijk te mogen ontmoeten op een van mijn optredens in het land.

Kom in de stemming

Jan Vaartjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan Vaartjes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan Vaartjes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jan Vaartjes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jan Vaartjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan Vaartjes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jan Vaartjes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jan Vaartjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!