Janah Louard boeken?

Janah-Louard-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

excl. geluid en techniek

Janah Louard boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Janah Louard

Janah Louard is een allround zanger die al op z’n 15e zijn eerste solo optreden deed. Op 19 jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”. In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels en Nederlandstalige liedjes met een gipsy invloed.

De single “All night long” (een cover van Lionel Richie) wordt tot op vandaag veel gedraaid en gezongen in het uitgaanscircuit. In 2010 had hij (samen met zijn 2 eveneens Haagse muziekvrienden Mike Peterson en Tino Martin) de act JMT Gents waarmee ze uitverkochte concerten gaven in o.a. Het Paard van Troje en het Worldforum Theater.

Boekingen Janah Louard

Na een frisse start in 2018 met zijn single “My Way” , een bewerking van de klassieker van Frank Sinatra., welke Janah heeft opgenomen met de bekendste Sinatra imitator van Nederland Peter Douglas gaf hij 2 prachtige concerten in het Kurhaus te Scheveningen. Op het podium is Janah een echte entertainer met een vol stemgeluid en groot bereik.

Door zijn jarenlange ervaring kan hij een breed publiek vermaken met Nederlands, Engels en Spaans repertoire en dit liedje laat ook meteen deze verschillende kanten van deze artiest zien.

Kom in de stemming

Janah Louard boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Janah Louard te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Janah Louard wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Janah Louard viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Janah Louard online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Janah Louard boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Janah Louard kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Janah Louard boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!