Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Jarno-van-der-Wielen-Erik-Jan-Rosendahl-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek/geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van SLAM!

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Van maandag t/m donderdag hoor je op SLAM! Jarno van der Wielen tussen 13.00 & 16.00 uur.
En hoor je Erik-Jan Rosendahl tussen 19.00 & 22.00 uur met het Avondcircus op SLAM!

Boekingen Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl

Jarno & Erik-Jan hebben hun krachten gebundeld en gaan samen het land in. Ze brengen uiteraard de hits van SLAM! Aangevuld met vette Mash-ups.

Jarno van der Wielen & Erik-Jan Rosendahl boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jarno van der Wielen en Erik-Jan Rosendahl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!